Malkara Tso’nun Olağan Toplantısı Gerçekleşti

AHA TEKİRDAĞ-Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısının, gündem maddeleri görüşülmek üzere Meclis Başkanı Cengiz Uysal ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Başkanlığında gerçekleştirildi

Cuma günü Malkara TSO Toplantı Odasında gerçekleşen, Olağan Meclis oturumunun 4 gündem maddesi altında görüşülmesi, Yönetim Kurulu ile Oda üyeleri arasında yapıldı.       
      Bir önceki Haziran Ayı Meclis Toplantısına sağlık durumları nedeniyle şehir dışında olup katılamayan Yörücekli Ömer Dede, bu kez TSO üyeliğini bıraktığı öğrenildi. Boşalan üyeliğinin yerine ise yine aynı mahalleden Ferahil Esen getirildi. TSO çatısı altına katılan yeni üye 49 yaşındaki Ferahil Esen’e, toplantı esnasında oda üyeleri kendisini tebrik ederek yeni çalışmalarında başarılar diledi. Ferahil Esen aynı zamanda Yörücek Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetiminde üyelik görevini icra ediyor.   
      Gündemin birinci maddesinde, 2014 Mayıs Ayı Mizan ve eklerinin tetkiki yapıldı. İkinci maddesinde, Malkara OSB’nin son durumu ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. 3’üncü maddede ise gelen yazılar okunarak bilgi edinildi. Son maddede, geçen  hafta Malkara’ya ziyarete gelen TOBB Tekirdağ Genç Girişimciler’in talepleri oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Malkara TSO tarafından yapılacak Ramazan yardımlarının sağlanması için, her hane temsilcisinin kimlik fotokopisini veya TC numarasını odaya teslim etmesi gerektiği vurgulandı.     Rıza Döner