Malkara Anadolu Lisesi Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

AHA TEKİRDAĞ- Malkara Anadolu Lisesi, okul bahçesinde düzenlenen yıl sonu töreninde 97 öğrencisini mezun etme onurunu yaşadı.

Törende, mezun olan öğrencilerin yerini almasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşına geçildi. İlk olarak açılış konuşmasını sırasıyla Öğrenci Okul Başkanı Ramazan Oyuklar, Okul Aile Birliği Başkanı Figen Kiremitçi ve Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu günün anlam ve önemini belirterek duygu düşüncelerini dile getirmeleriyle birlikte okula katkıları olan herkese teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen 17 Malkaralı işadamlarına plaketleri verildi. Devam eden etkinlikte, Okul Birincisi 12-A Merve Güven, Okul 2’ncisi 12-B Merve Karabıyık, Okul 3’üncüsü 12-A sınıfı öğrencilerinden Selin Durcan’a ödül ve hediyeleri takdim edildi. 

Törene, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Muhtarlar, STK temsilcileri, öğrenci velileri ve binlerce kişi katıldı.

Okullarında dereceye girerek birincilik ünvanı kazanan öğrenciler, sahneye davet edilerek törenle ödül takdimi yapıldı. Ardından öğrenciler okul kütüklerine birincilik plaketlerini çakarak büyük mutluluk yaşadılar. Sonrasında öğrenciler keplerini havaya atmasıyla birlikte birbirlerine sarılarak kendi aralarında duygu dolu anlar yaşadılar. Gece de devam eden programda öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar.


HABER- RIZA DÖNER