Malatyaspor Moral gecesinde tüm değerleri vatan için birlik çağrısı yaptı

AHA MALATYA- Süper ligde başarıları ile adından söz ettiren Evkur Yeni Malatyaspor düzenlenen Moral gecesinde tüm değerleri ile bir araya geldi.

Adından çokca söz ettiren Doğunun süperlig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor Moral gecesi, Afrinde şehitlerimizin acısına ortak olarak buruk bir gece ile başladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni nikah sarayında yapılan geceyi Radyo Tv program yapımcısı Ali Karadeniz sunuculuğunu yaparken gecede Malatyaspor taraftarlarının şehitlerimiz adına yapılan filminin gösterimi ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Ev sahipliğini DerebeylerTaraftarlar derneği başkanı Murat Soysal ve yönetimi ev sahipliğini yaparken  14 Mart Sağlık lisesi, Altunyapı İnşaat, Manas Gururbu, İzmir Hisar yönetiminin katkılarıyla yapılan geceye Derebeyleri taraftarlar  sloganları ile çoşku kattı. Geceye Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, Pütürge belediye başkanı Mehmet Polat, Yeşilyurt belediye başkanı Haci Uğur Polat, Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük, Malatya büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı aynı zamanda eski kulüp başkanı Ertan Mumcu Esnaflar odası başkanı Şevket Keskin , kaysı borsası başkanı, Mastöb Malatya şube başkanı Mehmet Çelik ve adını sayamadığımız çok sayıda konuk özel gecede yerlerini aldılar. 

 

Selamlama konuşmasında taraftarar dernek başkanı Murat Soysal katılımcılara teşekkür ederken " şehitlerimizi unutmayarak vatanan için ne yapılacaksa biz hazırız gerekirse oraya kadar gideriz"dedi. 

Eski başkan Erkan Mumcu'da selamlama konuşmasında "  Malatyalı yiğittir , dürüsttür. en büyük delikanlılık efendilik olduğunu bilir. Malatyaspor daha yükseklerde göreceğimize daha çok inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi. 

 

Yeşilyurt belediye başkanı konuşmasında " Malatyaspor bizim sevdamız. Sahip çıkıyoruz. Sizler iyigündede kötü gündede sahip çıktınız. Malatyaspor taraftarları kimi zaman kudus için kimi zaman mescidi aksaya filistine sahip çıktı.  Bayrağımız inşallah Afrindede dalgalanacak. Emparyalist güçler terör koridoru kurmaya çalışıyorlarsada bu bayraklar inmeyecek ezanlar dinmeyecektir. Rabbim birlik ve bareberliğimizi daim etsin.Hasta adam yok. Hasta adam ayağa kaltı, geçmişin hesabını sormak için ayağa kalktı. Şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum.Malatyaspora olan desteklerimizde devam edecektir. "dedi.

Adil Gevrek şehitlerine rahmet dileyerek başlattığı konuşmasında geceyi düzenleyen taraftarlar derneğinede teşekkür etti. Başkan Adil Gevrek " Futbolda birleştirici bir güç olarak hizmet veriyoruz. Siyasetcilerimizle esnaflarımızla birlikteliğimizi yayıyoruz. Futbol aracılığı ile dünyaya çok güzel mesajlar veriyoruz. Futbolun etrafında bütün malatyalılar toplandı. Hep bereber birlikde Malatyasporumuzu en güzel yerlere taşıyoruz Hep beraber bir olacağız. 4 yıl içerisinde taraftarlarımızla yağmur demedik, çamur demedik bir yürüdük..Malatya büyük bir güç olacak Türkiye dünyada büyük bir güç olacak "dedi. Başkan konuşması sonunda  Emeği geçenlerede teşekkür etmeyide unutmadı. 

Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük'de "Devletimiz güçlüdür. Rabbimiz yanımızdadır. Malatya futbolunun her geçen gün iyi yere gittiğini takip ediyoruz."dedi. 

Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan'da " Kahramanlarımız giderken dönmemek üzere gidiyorlar. şehitlerimize rahmet diliyorum. Malatyaspor grafiğini her geçen gün yükseltiyor. dahada yükseğe taşıyacağınada inanıyorum. "diyerek başarılar diledi. 

Gecede Saray cami imamı hafız Mühittin Karakaya'da okuduğu Kuranı Kerim'le okunan dualarda şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi. 

Gecenin sponsorları adına selamlama konuşması yapan 14 Mart Sağlık koleji müdürü Hümeyra Alagöz'de selamlama konuşmasında Şehitlerimizi yad ederken Malatyasporada başarılar diledi.

Gecede satışa çıkartılan formada satışı iptal edilerek bir şehit ailesine hediye edildi.