Malatyaspor'a Takılan Teknik Direktör Gidiyor

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda, Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilen Süper Lig ekiplerinin teknik direktörleri takımlarından ayrılıyor.

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda, Evkur Yeni Malatyaspor'un yendiği takımlar; Galatasaray (Igor Tudor), Kardemir Karabükspor (Erkan Sözeri)  ve Konyaspor (Mehmet Özdilek) mağlubiyetlerinin ardından teknik direktörleri ile yollarını ayırdı. Evkur Yeni Malatyaspor'un bir seneden lige damga vurması taraftarları tarafından alkışlanırken Kulübün 2. Başkanı Aziz Yalçınkaya, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Hedefimiz lig'de hak ettiğimizin yerin en üstünde yer almak. Malatyaspor olarak Lig'e renk kattık. Malatyalıların takımlarına karşı ilgisi çok yüksek. Taraftarlarımızdan, pasolig alarak takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Belediyeden aldığımız destek ile taraftarlarımızı maçlara götürüyoruz. Kulüp Başkanımız Adil Gevrek başta olmak üzere, yönetimimize, taraftarlarımıza takımımıza gösterdikleri destek ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederim " dedi.

Bu hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Malatya Temsilcisinin taraftarları, takımındaki performansı ile sık sık eleştirilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'ı sosyal medyada gözlerini diktiler.