Malatyalıların konukseverliği salonlara sığmadı

AHA İSTANBUL - Makom ve Mastöb gençliğinin düzenlediği Bir Konu, Bir Konuk programında konuklara kültür merkezi dar geldi.

Malatya Konfederasyonu ve Malatya Sivil toplum Örgütler birliği gençlik kolu başkanlığının düzenlediği Bir konu , Bir konuk programında Hayati İnanç'ı sevenleriyle buluşturdu. Esenler Kadir Topbaş kültür merkezi'nde düzenlenen programa Malatya tüm değerleri ile katılırken, vatandaşların ilgisinde salonda iğne atsan yere düşmedi. Balkonlar merdivenler ara boşluklar insan seliyle doldu taştı.

Katılımcılarının yoğunluğu ile Kadir Topbaş kültür merkezi tıka basa doldu. Program sunuculuğunu radyo televizyon program yapımcısı Ali Biricik yaparken, konuklar arasında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Makom Malatya konfederasyon başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor kulüp başkanı olan Adil Gevrek, Madef Malatya dernekler federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, AK Parti Esenler ilçe Başkanı Av. Ümit Özkan, İstanbul Malatyalılar federasyon başkanı Aziz Damar,  Pütürge dernekler federasyonu Başkanı Cihan Akköse, Küçükçekmece Malatyalılar dernek Başkanı Mustafa Karakaş, Akçadağlılar dernek başkanının Nazife Özdemir ile Malatyaspor derebeyleri taraftarları ve ismini sayamadığım bir çok sayıda özel misafir davetliler arasında yerlerini aldılar.  Programda selamlama konuşması yapan Malatya konfederasyon başkanı Adil Gevrek birlik beraberlik mesajı verirken geçmişte Malatyalıların Birlik beraberliğin de  emeği geçenleri bir kez daha anarak emeklerinden dolayı teşekkür etti. Konuklar arasında yer alan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu' da konuşmasında hayatın içinde en önemli şeyin eğitim olduğunu dile getirirken, dünyanın her tarafında kan ve gözyaşı olduğunu, ülkede birlik beraberlik içerisinde tek yürük olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında Malatyalıların misafirperverliğini de bir kez daha anımsattı. 

Bir konu bir konuk programı konuğu Hayati inanç eğitim programları erken sevenleri pür dikkat dinledi. Programda Makom  başkanı Adil Gevrek emeklerinden dolayı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya plaket takdim etti.