Malatyalılar Toplu Sünnet Şöleninde Buluşacak

Dursun Kaplan başkanlığındaki, Güngören Malatyalılar Derneğinin geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleni yakında başlayacak

Güngören Malatyalılar derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını toplu sünnet töreninde sünnet ettirecek. Dernek Başkanı Dursun Kaplan yaptığı açıklamalarda, Geleneksel olarak her yaptığımız ve bu yılda ikincisini yapacağımız toplu sünnet şöeni için çevremizde, öncelikle Malatyalı ve diğer illerimizden olan yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sünnet ettireceğini söyledi. Başkan Kaplan ''''Sünnet olacak çocuklarımızın aileleri hiçbir masraf etmeksizin, anlalaştığımız sünnet kıyafetleri firmalarına giderek tüm sünnet kıyafetlerini alabilecekler. Yine tam teşekküllü bir özel hastanede ücret ödemeden çocuklarını sünnet ettirebilecekler'' dedi. 

Kültürümüzü Yaşatacağız

Sünnet şöleniyle anadolu kültürlerini yaşattıklarını belirten Dursun Kaplan, '' Anadolumuzun kültürlerinden olan Kirvelik kültürünü de yaşatmaya çalıştığımız bu organizasyon da sponsor olup, gönüllü kirve olmak isteyen dostlarımız derneğimize baş vurabilirler. Çevresinde yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları sünnet ettirmek için derneğimize başvurabilirler'' ifadelerini kullandı.