Malatyalı Bürokratlar Geleceğe Dair Hedef Büyüttü

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığının misafir ettiği Malatyalı Kamu Çalışanları Derneğinin düzenlediği kahvaltı programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık konuk oldu

Referandum sürecinin yaklaşmasıyla beraber vatandaşın aklında kalan soru işaretlerini ortadan kaldırmak ve neden Evet demeleri gerektiğini anlamaları için Malatya Kamu Çalışanları Derneği Ak Parti'nin altın isimlerini düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ak Parti Milletvekili Halis Dalkılıç, Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB Ayrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar, Maltya Dilekliler Dernek Başkanı Ali Karadoğan, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş, Gazeteci-Yazar Murat Çetin ve ismini sayamadığımız çok sayıda bürokrat STK temsilcileri bu özel günde yerlerini alrak salonu tıka basa doldurdu. Malatya Kamu Çalışanları Dernek Başkanı Ramazan Demir selamlama konuşmasında, ''Eskiden hangi kapıyı çalarsak çalalım karşımıza Malaytyalı bürokratlar çıkardı. Üzülüyoruz ki bürokratlarımız azalmaya başladı. Biz bürokratlar hemşehrilerimize hizmet ederken sizler de bizlere sahip çıkmalısınız. Hepimiz birlik beraberlik içerisinde Maltayalılar için hemşehrilerimiz için memleket için görev yapalım'' dedi. 

Malatya İş adamları Dernek Başkanı Yunus Aktaş ise Malatyalılar 16 nisan da ne yapacağını iyi bilir derken salondan büyük bir alkış aldı. MASTÖB Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil gevrek yaptığı konuşmasında, ''MASTÖB olarak birlik beraberlik adına Malatyalılar olarak herkese saygılıyız. Malatyalı olarak 16 Nisanda ne yapacağımızı iyi biliyoruz. İstikrar için birlik beraberlik için sandığa gideceğiz'' şeklinde konuştu. Milletvekili Halis Dalkılıç Cumhurbaşkanın Malatya da birincilik beklediğini hatırlatarak ''Bugünümüz ve yarınımız için EVEt olsun'' dedi. Öznur Çalık ise sözlerine 4-4'lük insanlar ile başlarken ''Recep Tayyip Erdoğan dünyanın lideridir. 15 yıldır onunla yol arkadaşı olmaktan mutluluk duyuyorum. Malatya'ya her zaman sahip çıktı. Malatya Ak Parti ye verdiği oyla ilk 5'e girdi. Cumhurbaşkanımız da bunu ödüllendirelim dedi ve bir bakanımız var, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız var, milletvekillerimiz var, teşliklat başkanlarımız var'' diyerek dernek başkanının sözlerine karşılık Malatyalıların her yerde olduğunu ifade etti Konuşmasında devam eden Öznur Çalık, bizler yöresel milliyetçilik, mezhepsel milliyetçilik yapmayacğız ama temsiliyet konusunda biraz hemşehricilik yapalım diyerek de kapıyı açık bıraktı.

Haber: Samet KARACAN