Malatya Vahap Küçük için yas tutuyor

AHA İSTANBUL - Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken bu acı, Malatya'ya yas getirdi.

Malatya Doğanşehir belediye başkanı  Vahap Küçük geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. 78 yaşında hayata veda eden Vahap Küçük'ün  vefat haberi Malatya'yı ve sevenlerini yasa boğdu. Malatya'nın ortak açısı olan Doğanşehir belediye başkanı Vahap küçük ün vefat haberi yayınlanan taziye mesajlarıyla bu acı paylaşıldı. Makon ve Yeni Malatya Spor kulübü başkanı Adil Gevrek yayınladığı mesajda " Doğanşehir Belediye Başkanı,  Vahap Küçük vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun. "dedi. 

Madef Malatya Dernekler federasyon başkanı Yılmaz Durmuş'da mesajında " 

Malatya Doğanşehir İlçe Belediye Başkanımız  Vahap Küçük'ün vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. 

Madef olarak Merhuma Allah'tan rahmet; Küçük Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bizlere ve hemşehrilerine hem de ülkemizin dört bir yanına yaptığı hizmet ve hayırlara şahidiz. Biz kendisinden razıydık, Rabbim de razı olur inşallah. Mekanı cennet olsun" derken Mhp Malatya İl başkanı Mesut Samanlı ise yayınladığı mesajda " Doğanşehir belediye başkanımız Vahap Küçük rahmetli olmuştur. Allah’dan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.  İstanbul'da merkezi bulunan Malatya akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir'de yayınladığı mesajda " 

Doğanşehir Belediye Başkanı Malatyamız'ın değeri  Vahap Küçük  vefat etmiştir Merhuma Allah'tan rahmet; Küçük Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.. Mekanı cennet olsun. "dedi. 

Malatya Dilekliler Dernek Başkanı Ali Karadoğan ise mesajında "

Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük'ün  vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; Küçük Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Biz kendisinden razıydık, Rabbim de razı olur inşallah. Mekanı cennet olsun" diyerek acıya ortak oldu.