Malatya'nın değerleri Ankara'da Yeni Malatyaspor'a sahip çıkıyor

AHA ANKARA - Ankara Yeni Malatyaspor derneği ve Mastöb Ankara şubesi Yeni Malatyaspor sevdalılarını YENİ MALATYASPOR İÇİN ELELE diyerek bereket sofrasında ağırladı.

Ankara'da yaşayan Malatya'nın değerleri Yeni Malatyaspor'a gönül destekerini bir araya gelerek haykırdılar. Ankaya Yeni Malatyaspor derneği ile MASTÖB  Malatya Sivil toplum örgütü Ankara şubesinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programında Malatya'nın değerleri bir araya geldi. Birlik ve  beraberliğin vurgusu dile getirilirken  YENİ MALATYASPOR İÇİN ELELE kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara'da düzenlenen kahvaltı programına Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek'de katılırken  Ankara'da yaşayan eski bakanlar,  eski milletvekilleri, eski valiler ,kurum kuruluş yöneticileri davete icabet ederek Yeni Malatyaspor için  birlik beraberlik çağrısında bulundular.Bu özel davete Eski  bakanlardan Güldal akşit, Eski vekillerden Miraç Akdoğan, eski valilerden Ali Kolat , Saffet Arıkan Bedük, Eski müşteşar yardımcısı Şanal Tosun, Mülkiye başmüfettişi eski kaymakam Atilla Şahin, Malatya eğitim vakfı Ankara şube başkanı Ekrem  Dernek , Milli eğitim Strateji başkanı Nurettin Konaklı, Kredi Yurtlar kurumu bölge müdür vekili Sıdıka Kuşanaç ve ismini sayamadığımız çok sayıda Malatyaspor sevdalıları bu özel günde yerlerini aldılar. Ev sahipliğini Ankara Malatyasporlular dernek başkanı Fuat Yılmaz ve Mastöb Ankara şube başkan vekili Selçuk Kaymaz yaparken davete katılan misafirlerini tek tek ağırladılar. Program açılışında Yeni malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek yaptığı selamlama konuşmasında Yeni Malatyaspor için bir araya gelen herkesin kulüplerine sahip çıktıklarını söyledi.  Ankara'da yaşayan  Malatya'lı büyüklerinin, kulüplerine göstermiş oldukları özveriden dolayı   camiayıda onurlandırdıklarını dile getirdi.  

. Ankara Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Fuat Yılmaz ise selamlama konuşmasında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Fuat Yılmaz konuşmasında Malatyasporlular derneğinin kurluşu ile Malatyaspor'a daha çok sahip çıkıldığını, Yapılan etkinliklerle kulübün başarısını her yere taşıdıklarını, stada hiç gitmeyenlerin bile artık paso lig alarak trübünlerde yer aldıklarını, bu da kendilerini mutlu ettiklerini ,fade etti. . Başkan Fuat Yılmaz herkesi takımlarına sahip çıkmak adına Malatyaspor maçlarına beklediklerini sözlerine ekledi.

. Program sonunda birlik beraberlik çekilen fotoğraf kareleri ile ebedileştirilirken Programın sponsorları olan Murat Cavlak, Cengiz Akgün, Dr. Bülent İnce, Yusuf Kalkan'a günün anısına plaketler için aktim edildi

Mazereti sebebiyle programa katılamayan Ankara Mastöb şube başkanı Kamil Göksu ise yapılan program sonrası değerlendirmede "Malatya için Malatyaspor için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Birlik beraberliğimizi dünyaya haykırıyoruz. Herkesin bu çalışmalarda yer alarak özverili olmalarını diliyorum" dedi. . Bu özel davete Emeği geçenlerede teşekkür etti.