Malatya'da Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinliği Göz Kamaştırdı

AHA MALATYA - Ana sınıf Minik öğrencilerin gösterisi tam not alırken giydikleri kostümlerle şıklık yarışında izleyicileri hayran bıraktılar.

Hayrettin Sönmezay İmam Hatip Ortaokulu anasınıfı Türkçe ve Müzik Öğretmenleri'nin,öğrencileri ile birlikte hazırladığı yıl sonu gösterisi düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.Tiyatral gösteriler ve müzik etkinliklerinin ağırlıklı olarak yer aldığı programda okul öğrencileri özel tasarım kostümler eşliğinde gösterilerini sergilediler.Okul Müdürü Numan İşcan ve okul öğretmenlerinin katıldığı programa Malatya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhittin Güleryüz ve Mehmet Taş katılım gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yıl sonu etkinliği öğrencilerin müzik eşliğinde sergiledikleri tiyatral gösterilerle devam etti.

Yönetmen Hakan Yağız Bozdemir'in 6 yaşındaki yeğeni Merve Bozdemir de ilk kez tiyatral bir gösteride yer alarak sahneye ilk adımını attı.

Programda konuşma yapan Malatya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Güleryüz sosyal medyada fenomen haline gelen bir cümleyle "Fazla Söze gerek yok,anlatmaya gerek yok,harika" sözleriyle gösteriyle alakalı beğenisini ifade etti.