MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş Bağcılar'da " Malatyalılar devletinide sever, devletine hizmet edenide" dedi.

AHA İSTANBUL Malatyalıların birlik beraberliği Bagcılar'da bir kez daha kıskandırdı.

ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ HABER
Madef Malatya Dernekler Federasyonu Bağcılar şube başkanlığının ev sahipliğini   yaptığı Bağcılar Belediyesi kayısı bahçesi Sosyal Tesislerinde gercekleşen,  Malatya Sivil Toplum Kuruluşlarının katılım sağladığı birlik beraberlik  programında Madef Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve A takımı özel günde hazır bulundular.. Program sunumunu Radyo TV program yapımcısı Ali Biricik'in  gerçekleştirdiği Malatya Birlik Beraberlik Bağcılar buluşmasında çok özel konuklarda yerlerini aldılar. Bağcılar Ak Parti İlçe başkanı Rüstem Tüysüz,  Bağcılar Belediye başkan yardımcısı Cengiz Bacci, Güngören Belediye Başkan yardımcısı Abdulkadir Altınhan, Mhp ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Özcan,  Battalgazi Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kolay ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri özel konuklar hazır bulundular. Kale Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Merve Özbay ve bölge muhabiri Esmanur Kodak'da birlik beraberlik programını takip ettiler. 

Program açılışında  Malatya Kayseri yolu üzerinde meydana gelen kazada rahmetliler dularala anılırken,yaralılara acil şifalar dilendi.
Program açılış konuşması yapan Madef Bağcılar şube başkanı Aziz Ekici davete katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ilk selamlama konuşmasını Bağcılar MHP ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Özcan yaparken konuşmasında gelecek seçimde birlik beraberlik olmayı bir kez daha hatırlattı. Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altınhan'da selamlama konuşmasında Malatyalıların Birlik beraberliğini dile getirirken, Güngören'de gerçekleşen Madef programını bir kez daha hatırlatarak herkese teşekkür etti. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in de Selamlarını iletti. Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Baccı'da konuşmasında Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in selamını getirirken  katılımlarından dolayı Malatyalıların fedakarlıklarına teşekkür etti.  Konuşmasında sivil toplum iletişim merkezinin kurulduğunu 1100 Sivil Toplum Kuruluşu içerisinde 600 civarında aktif stk'lara hizmet verdiğini dile getirdi . Malatya dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş'ta kinusmadınin başında  Malatya-Kayseri yolunda meydana gelen kazayı hatırlatarak hayatını kaybeden dört yolcuya Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi.  Selamlama konuşmasında madef'in yeni hedefinde İstanbul ilçelerinin hepsinde Madef damgasını vurulacağını Esenler, Güngören ve Bağcılar programları'nın devamında diğer ilçelerde de programlar yapılacağını dile getirdi. Madem genel başkanı Yılmaz Durmuş konuşmasında " Malatya devletini sever, devletine hizmet edeni de sever. Petrolümüzü, gazımızı da çıkartıyoruz, arabamızda yapıyoruz. Ülkede engel olan maşalar olabilir ama işin ucu dışarıda. Bizler hakkın hakikatın ve doğrunun yanında olacağız" diyerek 2023 seçimlerinin önemini dile getirerek dikkatleri seçime çekti. AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz'de selamlama konuşmasında " Malatyalıların varlığı, hem doğuda hem de batıda güven kaynağı olmuştur. Sanayide ve eğitimde de varlığınızı hissettirdiniz. Ak Parti olarak  Mazluma Umut olma adaleti tesis etmek için varız." dedi. Gençliği son durumunuda  değinen  Başkan Rüstem Tüysüz Bilişim dünyasında gençlere ulaşmanın güçlüğünü , zorluğunu dile getirirken sahip çıkılmasını istedi.  Program sonunda çekilen Hatıra fotoğrafları ile bu özel gün ebedileştirildi.