Maceracı Mustafa Gözüm Kırkağaç'ta

AHA MANİSA-Samanyolu TV'nin sevilen programı Maceracı ve programın yapımcısı Mustafa Gözüm Kırkağaç'da

Meşhur Kırkağaç Kavunun lokumunu ve ilçede ilk kez denenen kavun çekirdeğinin suyu çıkarılarak yapılan “Subye” ile ilgili  çekimler yaparak Kırkağaç ın tanıtımına katkı sağlayacak.

 

Önceki yıllarda isveç, geçtiğimiz yıl ise Güneydoğu Asya ülkesi Malezya’ya kavun ihracatı gerçekleştiren İsmail Şahin bu kez Samanyolu TV'nin sevilen programı Maceracı için kavun çekirdeğinin özünden yapılan lezzetli bir içecek olan Subye yaparak ilçenin tanıtımı için önemli bir girişimde bulundu.

 Kavun üreticisi İsmail Şahin’in Kayadibi Mahallesinde bulunan kavun depolarında gerçekleştirilen çekimlerde sevilen sunucu Mustafa Çözüm, subye’nin yanı sıra  yine İlçe esnaflarından Lokum imalatçısı Rasim Saygılı tarafından üretilen Kavun Lokumu’nun da tadına bakarak Kırkağaç’ta güler yüzlü ve çok misafirperver karşılandım. Çok şirin bir ilçe Kırkağaç halkının Maceracıyı severek izlediğini düşünüyorum. Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin” dedi.

 

Kavun Üreticisi İsmail Şahin ise program çekimlerinin ardından ilçemizin tanıtımı açısından geçtiğimiz yıllarda kavunlarımızı yurt dışına ihraç aderek elimizden geldiğince kavunumuzun tanıtımını yapmaya çalıştık bu kez sadece Maceracı programına özel ilçemizde ilk defa kavun çekirdeğinin özü olarak bilinen Subye içeceğini hazırladık ve çok güzel bir tat elde ettik, önümüzdeki günlerde bunu daha da ilerleterek bu konuda ilçemizde bir marka yaratmak istiyoruz” dedi.