M.tevfik Göksu:adam Gibi Adamlar Yetiştirelim

AHA İSTANBUL-Devran Koleji'nin mezuniyet gecesine katılan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, 'Başarılı olmak için asıl mesele, bu milletin ve bu toprakların değerlerine ihanet etmeyen, bu toprakları her şeyin üzerinde gören, adam gibi adamlar yetiştirmek' dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Devran Koleji'nin mezuniyet gecesine katıldı. Geceye Başkan Göksu'nun yanı sıra; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Devran Koleji yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ONLAR KISKANMAZ

Plaket takdimlerinin ardından protokol üyeleri gecede birer konuşma yaptı. İlk konuşmayı yapan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, çocukların anne babalarının duaları ve öğretmenlerinin rehberliğinde başarılı olacağını belirterek, "İnsan yaratılış fıtratı itibariyle kıskançtır ancak anne babalar, çocuklarının kendi önünde olmuşlardır. Fedakârlık timsali öğretmenler de öğrencilerin kendilerinden ileride olmasını isterler" dedi. 

KENDİLERİ KARAR VERSİN

Yıldız'ın ardından konuşan Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, anne babalara, "Çocukların yerine karar vermeyin. Onlara doğruyu, yanlışı gösterin. Diledikleri okulda okuyup, çıktıklarında mutlu olsunlar" tavsiyelerinde bulundu.

MESELE ADAM GİBİ ADAM OLMAK

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Devran Koleji yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinde gayret ve samimiyet olduğunu gördüğünü söyledi. Başarılı olmak için asıl meselenin adam olmaktan geçtiğini kaydeden Göksu, "Mesele adam gibi adam olmak. Mesele, bu milletin ve bu toprakların değerlerine ihanet etmeyen, bu toprakları her şeyin üzerinde gören, adam gibi adamlar yetiştirmek. İşte bu okullarımız bunu yapıyor. Bunun için gayret ve emek sarf ediyor" dedi. Öğrencilere ve gençlere her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Göksu, "Bu milletin kaderini, kaderi olduğu çerçevede büyütecek ve geliştirecek adam gibi adamlara ihtiyacımız var. Biz yerel yöneticiler olarak bu anlamda sorumluluklarımızı her zaman yerine getirmeye hazırız" dedi.

KEP ATTILAR

Gecede, protokol üyelerinin yanı sıra Devran Koleji öğretmenleri ve mezun öğrencileri ve veliler de söz aldı. Gece, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla ve renkli görüntüler eşliğinde sona erdi.