M. Ergün Turan; Herkes ev sahibi olsun istiyoruz!
TOKİ Başkanı Ergün Turan müjdeyi verdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni projeleri satışa sunuyor.
Dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla daima yeni projeler geliştiren TOKİ hizmette sınır tanımıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kesenin ağzını açan TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 1892 adet konutu çok ucuz rakamlarda satışa çıkardı. TOKİ Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamasında, ''İstanbul Kayaşehir 868 Ada 5 Parsel, 919 Ada 4, 6 ve 9 Parseller, 917 Ada 6 Parsel ile 869 Ada 10 ve 11 Parsellerde olmak üzere Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 1.892 adet konut, 05 Eylül – 20 Eylül 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli’ndeki tüm Şubeleri aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuldu'' ifadelerini kullandı.
Amaçlarının konut sahibi olmayan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu söyleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, ''603 TL'den başlayan taksitlerle kira öder gibi tüm vatandaşların konut sahibi olması için elimizden geleni yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun!
1+1 (46 metrekare, 72 metrekare) 144 bin 755 Tl'den başlayan fiyatlar, 603 Tl'den başlayan taksitler,
2+1 (69 metrekare, 102 metrekare) 220 bin 893 Tl'den başlayan fiyatlar, 920 Tl'den başlayan taksitler,
3+1 (102 metrekare, 127 metrekare) 339 bin 043 Tl'den başlayan fiyatlar, 1.412 başlayan taksitler
ile vatandaşlara ev sahibi olma imkanı verilyor.
Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
18 yaşını doldurmuş olmak,
Kendisi eşi ve velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir konut olmamak,
Daha önce TOKİ'den konut satın almamış olmak,
İstanbulk İl sınırları içerisinde en geç 31.12.2015 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet ediyor veya İstanbul nüfusuna kayıtlı olmak.