Led Ekran Nereden Satın Alınır?

Led ekranlar, günümüzde birçok yerde karşımıza çıkabilen görüntüleme cihazlarıdır.

 Led Ekran Nereden Satın Alınır?
Led ekranlar, günümüzde birçok yerde karşımıza çıkabilen görüntüleme cihazlarıdır. Sektörel rekabetin yoğunlaşması sebebiyle, marka ve firmalar kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri reklam seçeneklerine yönelmişlerdir. Led ekranlar da bu reklam seçeneklerinden biridir. Kesintisiz reklam yapma fırsatı sunan bu led ekran teknolojileri, renkli arayüze sahip olmaları sebebiyle oldukça dikkat çekicidir. İşte, led ekran satın almak isteyenlerin en çok merak ettikleri sorular ve cevapları…

Led Ekran Nedir?
LED, İngilizce’de Light Emitting Diode kelimelerinin kısaltılmış halidir. Türkçe’de ışık yayan diyot anlamına gelir. İstenilen ebatlarda üretilebilen bu led ekranlar, günümüzde birçok marka ve firma tarafından kullanılmaktadır. Led ekranlar, iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olmak üzere iki kategoriden oluşur. Led ekranların üretimi kullanıldıkları alana göre farklılık gösterir. İç mekan led ekran ve dış mekan led ekran fiyatları ürün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Led ekranları başlıca; mağaza led ekran, totem led ekran, bina cephe led ekran, trafik bilgi led ekranı, stüdyo led ekran, avm led ekran, stadyum led ekran ve araç mobil led ekran olarak sıralamak mümkün.

Led Ekranlar Nerelerde Kullanılır?
Günümüzde led ekranları hemen her yerde görmek mümkün. Hastanelerde, alışveriş merkezlerinde, metrolarda, havaalanlarında, stadyumlarda, mağaza vitrinlerinde, otel ve restoranlarda kısacası birçok sektörde led ekranlar tercih edilmektedir. Yüksek görüntü kalitesine sahip olması led ekranları kolaylıkla fark edilmesini sağlar. Özellikle alışveriş merkezlerinde mağazalarda led ekranların yaygın olarak kullanıldığını görmek mümkün. Ya da alışveriş merkezlerinin önünde totem direği üzerine kurulan totem led ekran teknolojileri de, AVM’de bulunan mağazaların kampanya ve indirimleri hakkında bilgi verir. Bu sayede insanlar ürün ve hizmetler hakkında led ekranlar sayesinde bilgi sahibi olur.

İşletmeler Neden Led Ekranları Tercih Etmeli?
İşletmelerin reklam sahasında led ekranları tercih etmeleri için birçok sebep vardır. Led ekranlar dayanıklı malzemeden üretilen ürünler olması sebebiyle uzun ömürlüdür. Uzun ömürlü kullanıma sahip olan bu led teknolojileri, 7/24 reklam yapma imkanı sunar. Günün her anında markaların ürün ve hizmetleri hakkında led ekrana görüntü yansıtmak mümkün. Gün ışığında dahi üstün performans gösterebilen led ekranlar, hava koşulları nasıl olursa olsun kalitesinden ödün vermez. Darbelere karşı dayanıklı olması da led ekranların tercih edilmesindeki önemli sebeplerden biridir. Led ekranlar, uzun süreli kullanılsa dahi ısınmazlar. İstenilen ebatta üretilebilmeleri ise led ekranların her alanda uyumlu bir şekilde tercih edilebileceğini gösterir.

Led Ekran Nereden Satın Alınmalıdır?
İşletmesi için ideal led ekranı sipariş vermek isteyenler üretici firmalarla iletişime geçmelidir. Kişiselleştirilmiş (istenilen ebatta üretilen) led ekranlar için doğrudan üretici firmadan destek alınmalıdır. Günümüzde hazır olarak satılan led ekranların, kullanım alanına gerek ölçü gerekse özellik olarak uymama ihtimali oluşabilir. Bu durumun önüne geçebilmek için de alanında uzman led ekran üreticilerden destek almak gerekir. Fenova, alanında uzman ekibiyle marka ve firmaların talepleri doğrultusunda led ekran üretimi yapar. Siz de Fenova güvencesiyle işletmeniz için ideal led ekran sistemleriyle tanışın!