Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Malatyalılar Derneği kongresinde Okan Erdemsiz güven tazeledi

AHA KIBRIS - Kıbrıs Malatyalılar Derneği Başkanlığı kongresinde bir dönem için daha delegeler Okan Erdemsiz yönetimine güven oyu verdi. İlk tebrik MAKON- MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir'den geldi.

KKTC Malatyalılar Kültür Derneği 5. Olağan Kongresi ve Tüzük Değişikliği kongresini tamamlandı.  Kongrenin ardından yapılan seçimde Malatyalılar’ın güven oyunu alan Okan Erdemsiz ve yeni yönetimi bir dönem daha başkanlık yapacak.

Genel Kurul Kongresine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, TC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu,  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, CTP Milletvekili  Filiz Besim, Lapta – Alsancak – Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Malatya/ İncesu Muhtarı Zehra Beydola ve azaları Dernek Kurucu Başkanı Bayram Özel, Elazığ Dernek Başkanı ve Malatyalılar Derneği divan Başkanı Yunus Ataş, Kıbrıs Arama Kurtarma Dernek Başkanı Muhammet Öksüzali ile ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı  özel günde yerini aldılar.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Malatyalılar Kültür Derneği’nin kongresinde  Onursal Başkanı Lapta – Alsancak – Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser seçildi.

Yeniden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Malatyalılar Dernek başkanlığına seçilen Okan Erdemsiz'e ilk tebrik Malatya Konfederasyonu ve Malatya sivil toplum örgütler Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir'den geldi. Genel başkan Nazife Özdemir yayınladığı tebrik mesajında yavru vatan Kıbrıs'ımızda Malatyalılarımızın gururu olan Kıbrıs Malatyalılar Derneği başkanlığına Okan Erdemsiz'in seçilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Birlik beraberliğimizin bir kez daha yansıdığı bu kongrede Başkan Okan Erdemsiz nezdinde tüm yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Bir tebrikte Akçadağ Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaba'dan geldi. Başkan Mustafa Akbaba tebrik mesajında " Yeniden delegelerden güven oyu alarak seçilen Okan Erdemsiz ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. KKTC Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Malatyalılar Derneği bizim gururumuz" dedi. 

Yapılan kongrede yeni yönetim belli oldu. Yeni yönetimin isimleri ve görev dağılımı 

Başkan: Okan Erdemsiz, As Başkan Özlem Karadeniz, Sekreter Fulya Güngör Bozkurt, Mali İşler Sorumlusu Kurtuluş Sözmen, Basın Yayın Sorumlusu İsmet Mustafa Tezel, Kültür Sorumlusu Vahap Gültekin,  Sosyal Faaliyetler Sorumlusu H. Hüseyin Yıldırım, Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Yıldırım, Lokal Sorumlusu Ahmet Güven, Yedek üyeler Hasan Karadağ Ferhat Tombak Erol Bingöl, (Asil) Disiplin Kurulu Başkanı Ali Karakuş,  (Asil) Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Zafer ve Tuğçe Felek,  (Yedek) Disiplin Kurulu Üyesi Ali Arat, (Asil)Denetleme Kurulu Başkanı Rıfat Sarıbaş, (Asil)Denetleme Kurulu Üyesi Ali Taşkın ve Bayram Toprak, (Yedek)Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Yörüloğlu

 







Nazife Ozdemir Mustafa Akbaba Ersin Tatar KKTC Okan Erdemsiz Malatya Metin Fevzioğlu