Kullanımı Rahat ve Güvenilir Prima Bebek Bezi

Çok uzun bir zaman önce Victor Mills torunu için bebek bezi tasarlamıştır. Bu bezin özelliği tek kullanımlık olmasıdır.

Daha sonra ürün geliştirilerek Prima markası doğmuştur. Üretildikleri ilk günden itibaren en çok kullanılan bebek bezi markası olması ile dikkatleri çekmektedir. Prima bebek bezi, bir bebeğin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ürün çeşitliliği ile de bebeğinize en uygun bezi rahat bir şekilde bulabilmenize imkan sağlamaktadır. Bir paket bebek bezinde adet bakımından çok olması ve uygun fiyatlı olması da önemli bir avantaj sağlamaktadır. Doğduğu ilk günden bezi bırakana kadar ki süreçte bebeğiniz her an kendini çok rahat hissedecek.

Prima Bebek Bezi Çeşitleri

Prima bebek bezi çeşitleri yeni doğan, bebek ve çocuk olmak üzere üçe ayrılmaktadır. Kendi içerisinde ise bedenlere ayrılmaktadır. Özellik ile bebeğiniz emeklemeye ve yürümeye başladığında bezlerin bazı özellikleri değişmektedir. Böylelikle bebeğiniz yürürken dahi bir sorun yaşamayacaktır.

Emme gücü yüksek olan bebek bezleri bebeğiniz altının ıslandığını hissetmez ve huzursuzlanmaz. Hem hareket ederken hem de uyurken herhangi bir rahatsızlık hissetmez.

Ürünler olarak Premium care bebek, pampers aktif bebek, pampers külot bebek ve care külot başlıca sayılabilir. Külot bebek kullanım açısından daha rahat bir üründür. Bunun dışında bebek bezi ile külot bezin bütün özellikleri aynıdır. Duruma ya da ihtiyaca göre ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Değişmeyen tek şey bebeğinizin çok rahat olacağıdır. https://www.cosmetica.com.tr/prima/ sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.