Kudüs ve Mehmet Akif İnan, Ödülleri Sahiplerini Buldu

Eğitim Bir - Sen, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Kudüs ve Mehmet Akif İnan, Ödül töreni Eğitim Bir - Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim Bir - Sen, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Kudüs ve Mehmet Akif İnan, adına düzenlediği resim, şiir okuma, şiir ve deneme yazma yarışması 14 Şubat 2018'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. AK parti milletvekili ve Eğitim-Bir-Sen  Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Eğitim - Bir - Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk, Eğitim - Bir - Sen istanbul 1 nolu Bağcılar Temsilcisi Mükremin Köse, protokol üyeleri ve birçok vatandaş katıldı. Milletvekili Ahmet Gündoğdu'nun Kudüs mücadelesi ve Mehmet Akif İnan'ın hayat mücadelesinden kesitler verdiği konuşmasından sonra Şube Başkanı Ferhat Öztürk'ün konuşmasıyla devam eden törende dereceye giren yarışmacılara ödülleri taktim edildi. 

Tören sonunda, Eğitim - Bir - Sen Eski Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın Kudüs'ü anlattığı eşsiz şiiri Sanatçı Yılmaz Başkar'ın kaligrafi ve suluboya teknikleri kullanılarak yaptığı "Mescid-i Aksa" konulu tablosu Eğitim - Bir - Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya törenin anısına taktim edildi.