Küçükdeveci Yapı Market

1960 senesinde Hacı Lütfi Küçükdeveci tarafından kurulan ve bugün alanında uzmanlaşmış olarak yapı market zincirleri ile ürün satışı yapan firma, ilk dönemlerinde kereste ve demir çelik ürünlerini satmıştır.

1960 senesinde Hacı Lütfi Küçükdeveci tarafından kurulan ve bugün alanında uzmanlaşmış olarak yapı market zincirleri ile ürün satışı yapan firma, ilk dönemlerinde kereste ve demir çelik ürünlerini satmıştır. Daha sonrasında ürün portföyünü geliştiren ve müşterilerine bir çok ürün seçeneğini sunan firma, bugüne gelindiğinde alanının öncüsü olarak yapı market zincirini kurmuştur. Firma bünyesinde satışı gerçekleştirilen ürünler; çatı kaplama malzemeleri, duvar ve cephe kaplama malzemeleri, ısı yalıtım malzemeleri, su yalıtım malzemeleri, profil ve galvaniz sac, ahşap ürünler ve aksesuar ek ürünler şeklindedir. Yapı market zinciri üzerinden ya da online web satışı üzerinden bu ürünlere erişim sağlayabilmek mümkün olur.

Kaplama Malzemeleri

Kaplama malzemeleri içerisinde yer alan çat kaplamasında; sandviç panel, osb levha, eternit, onduline levha, polyester şeffaflar, shingle ve taşyünü fiyatları gibi seçenekler yer alır. Firma bünyesinde çatı kaplaması için kullanılabilecek olan bu malzemeler, müşterilere uygun fiyat garantisinin yanı sıra ürün kalitesinin yüksek olması ile sunulur. Kaplama malzemelerinden bir diğeri olan duvar ve cephe kaplaması içerisinde; cephe panelleri, betopan ve alıçpan levhalar bulunur. Bu ürün seçeneklerine firmanın resmi satış sitesi üzerinden de erişim sağlanabilir. Kaplama işlemlerinde gerekli olan ürün seçenekleri 50 yıllık bir deneyim ile beraber müşterilerin hizmetine sunulur.

Yalıtım Malzemeleri

Firma bünyesinde yer alan yalıtım malzemeleri ısı yalıtımı ve su yalıtımı olmak kaydı ile binalarda gerekli olan sistemler arasında yer alırlar. Isı yalıtım malzemeleri; izocam camyünü, strafor köpük, xps köpük ve taşyünü fiyatları olarak sıralanmıştır. Isı yalıtımı binanın dışarıdan gelen soğuğa karşı korunmasına yardımcı olurken, yaz mevsimlerinde de binanın soğuk kalmasına yardımcı olur. Su yalıtım malzemeleri arasında; arduazlı ve kumlu membran, cam tülü taşıyıcılı membran, foltolu membran, kendinden yapışkanlı membran, likit membran, polyester keçeli membran ve desenli membran seçenekleri yer alır. Yalıtım malzemelerinin yanı sıra yapı market ürünlerinde kucukdeveci.com.tr firmasını tercih ederek siz de uygun fiyatlı ürünlere yüksek kalite ile erişim sağlayabilirsiniz. Firma 50 yıllık bir deneyim ile müşterilerine hizmet vermektedir.