Koronavirüs salgını Necmettin Özcan'ı sevdiklerinden ayırdı

AHA MALATYA - Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Malatya'nın değerlerinden Necmettin Özcan hayatını kaybetti.

Aslen Malatyalı olan Malatya'nın sevilen ismi Necmettin Özcan sevdiklerini gözyaşı geride bıraktı. Kısa bir süre önce  Amansız hastalık koronavirüse yakalandı. Tedavi gördüğü hastanede yaşama tutunamayarak sevdiklerine veda etti, Hakka yürüdü. Elim olayı BBP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun yayınladığı taziye mesajıyla duyurdu. Başkan Arif Koyun taziye mesajında " Sinsi,  acımasız, amansız, salgın hastalık covit 19 daha 15 - 20 gün önce birlikte oturup sohpet ettiğimiz, iş insanı, siyaset adamı Nejmettin ÖZCAN abimizi 15 günlük bir hastalığın ardından aramızdan ayırdı. Rabbim rahmet etsin mekanı cennet olsun. Özcan ailesi ve Akçadağımızın başı sağ olsun Rabbim sabır ve metanet versin."dedi.
Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'de dava arkadaşı Necmettin Özcan'ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Değerli ağabeyim, Akçadağ Eski Meclis Üyemiz Necmettin Özcan'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. "dedi.