Koronavirüs Mehmet Kırnık'tan sonra Kardeşi Sevim Demir'i de sevdiklerinden ayırdı

AHA İSTANBUL - Yakalandıkları Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan iki kardeş 4 ay arayla hayata veda ederken sevenlerini Gözü Yaşlı geride bıraktılar

Aslen Malatyalı olan 4 ay önce vefat eden Mehmet Kırnık'tan sonra kız kardeşi  Sevim Demir'de hayatını kaybetti. 4 ay öncesinde 4 çocuk babası 75 yaşındaki  abileri Mehmet Kırnık'ı kaybeden Kırnık Ailesi Şimdi de 3 çocuk annesi 6 torun sahibi kız kardeşleri Sevim Demir için yas tutuyor. Aile büyüğü Mehmet Kırnık'ın vefat sonrası Sevim Demir'in de vefatı aileleri acı içinde bıraktı. 2 kardeşlerini toprağa veren Fadime Akbaba,  Ayşe Kulat ve  Nevzat Kırnık Kardeşler, 8 kardeş iken  aile büyüklerini tek tek kaybetmenin acısını en derinden yaşadılar. 
 Hak yoluna uğurlanan Sevim Demir için Malatya şehir mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin kardeşleri Fadime Akbaba Ayşe Kulat ve Nevzat Kırnık ile rahmetlinin çocukları Yusuf Gülizar Ezgi Demir Kardeşler cenaze namazı öncesi taziyeleri metanetlerini koruyarak kabul ettiler. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli Sevim Demir'in naaşı omuzlarda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan aile büyüklerinin de yer aldığı aile kabristanına defnedildi. 

 Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba,  aile büyüklerinden Mehmet Kırnık ve  Sevim Demir'in vefatı Dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Mustafa Akbaba mesajında  " Ailemiz 2 büyüğünü ard arda hak yoluna uğurladı. Çocukluğumuzdan bu güne gelen süreçte bizlere karşı hoşgörülü ve merhametli olmuşlar, bizlere değer veren büyüklerimiz olarak her daim kalbimizde yer edecekler. . Dayımız Mehmet Kırnık'a, halamız Sevim Demir'e Allah'tan rahmet diliyor, Geride kalan kederli ailemize de sabırlar niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun, Nur içinde yatsın"dedi.