Korku, Alman Turist Kızı Yaralandı

AHA TEKİRDAĞ- Yanından Hızlı Geçen kamyondan Korkan Bisikletli Alman Kız, Kendisini Yol Dışına Atınca Yaralandı.


Almanya'dan Türkiye'ye gezmek için gelen 3 Bisikletli Turist kızdan Melannıe Frutıger, Malkara'ya bağlı Haliçköy rampasında yokuş aşağıya inerken yanlarından hızlı geçen bir kamyondan korkarak kendisini duble yolun su kanalına atarak yaralandı.


Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Melanıe Frutıger tedavi altına alındı.


Almanya'dan yola çıkan 3 genç kızdan kaza yerinde kalan Anna Carey kendileri ile birlikte seyahat  eden köpeklerini besledi, sık sık arkadaşının durumunu ve hastaneye gitmek istediğini olay yerindeki polis ve Jandarmaya bildirdi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber: Rıza Döner/ Malkara