Koray Kırali Hayatını Dilara Boğaz'la birleştirerek dünya evine girdi

AHA İSTANBUL - Kırali ve Boğaz aileleri evlatlarının mürvetini dostlarının şahitlikleriyle gördüler.

Beylikdüzü Kızılay başkanı aynı zamanda  Güngören Kulüpler birliği başkanı olan Atilla Kırali'nin oğlu Koray Kırali dünya evinin kapısını Dilara Boğaz'la nikah masasında attığı imzayla araladı. Sarıyer evlendirme dairesinde Nikah masasında atılan imzayla şahitlerin huzurunda Koray ve Dilara çifti dünya evine girdiler. Pandemi gölgesinde yapılan nikah töreninde damadın Anne babası Aysel - Atilla Kırali çiftiyle gelinin anne babası Gülşen ve Selim Boğaz çifti özel güne katılan davetlileri tek tek ağırladılar. Mutlu çiftin kardeşleri Merve ile Emir Fazlı Kırali ile Gizem ile Hasan Boğaz kardeşlerde bu özel günde yerlerini alarak damgasını vurdular. 
Kıyılan nikah töreni sonrası tebrikleri kabul eden çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yeni evli çifte nasihatta bulunan başkan Atilla Kırali  bir yastıkta kocamanın sırlarını dile getirid. Başkan Atilla Kırali " Her iki taraf bardağın boş tarafını değl % 80 lik dolu tarafını görsünler, Karşılıklı sevgiye ve saygıya, dininin inançlarına, milletine bağlı olurlarsa mutlulukları daim olur" dedi. Başkan Atilla Kırali mutlu çiften en az 4 torun beklerken eşi Aysel Kırali ise iyimserliğini bozmayarak 2 torunu işaret etti. 
Başkan Atilla kırali özel güne dair yayınladığı mesajda da " 
Yaklaşık 9 ay öncesinden ayarladığımız bugünü, yani oğlum Koray ve gelinim Dilara’nın nikahını maalesef sadece şahitlerin ve 3-5 aile fertlerinin katılımı ile kıymak durumunda kaldık.
Mümkün olduğunca hiç bir cenaze ve nikah törenini kaçırmayan biri olarak oğlumun bu güzel ve unutulmayacak gününde salgın hastalık sebebiyle alınan kısıtlamalar ve yasaklar yüzünden tabiri caizse yalnız kaldık.
.........
Elbette burada sitem asla söz konusu değildir.
Kolaylık sağlansa bile kimseyi riske sokmak istemeyiz.
Kısaca kısmet diyoruz ve kısmetten öte de yok diyoruz.
......
Yine de şartlar elverdiği ilk günlerde sözümüzü yerine getireceğiz ve bütün dost, arkadaş ve akrabalalarımızın varlıklarının bizlere güç ve onur vereceğini ifade ediyorum.
Yeniden alacağımız düğün merasim tarihini de buradan duyaracağımı söylerken, taze çiftlere ömür boyu mutluluklar ve saadet diliyorum. "dedi.