Koray Karcı, Malatyalıları Selamını ve Duasını Afrin Mehmetçiğine Ulaştırıyor

Adalet Partisi Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği mektup kampanyası Malatyalılardan büyük ilgi gördü. Malatya'lılar Vatan ve bayrağı uğruna canını siper eden cephedeki Mehmetciklere Adalet Partisi'nin kampanyası ile mektupla, dua ve selamlarını iletiyor

 

Malatya Adalet Partisi il başkanlığı başlattığı kampanya ile cephede düşmana karşı savaşan kahramanları unutmayarak Malatya'lıların selam ve dualarını mektupla gönderiyor. Adalet Partisi il Başkanlığının cadır Kurarak "Zeytin Dalı  Birlik zamanı. Şeref Bizim Zafer Allah'ındır" sloganı ile düzenlediği kampanyaya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 STK Üyesi Malatya Adalet Partisi yöneticileri ve üyeleri ile birlikte yüzlerce vatandaş katıldı. Adalet Partisi Malatya İl Başkanı Koray Karcı, Vatan müdafaasında görev yapan asker ve polislerin yanında olduklarını belirterek, "Bu gün burada Mehmetciğimize mektup kampanyası başlattık. Daha önce Adalet Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak, Afrin'de ki ihtiyaç sahiplerine 6 tırlık yardım malzeme kampanyası düzenlemiştik. Şimde de Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için Malatyalılarla birlikte Mehmetçiğimize mektup kampanyası düzenledik. Bizlere destek veren Malatya Valiliğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emniyet mensuplarına ve hemşerihlerimize teşekkür ederiz. Sizler, bizlerin yanında olduğunuz sürece bizler destek olduğunuz sürece bizlerle var oloduğunuz sürece kimse Türk Halkının bileğini bükemez. Bizler her daim Mehmetçiğimizin yanında olacağız. Hiç şüphesiz, Türk halkıda ihtiyac duyulduğu taktirde mehmetçikle omuz omuza mücadele edecektir" dedi.

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı Koray Karcı, Afrin'den gelen acı haberlerle üzüldüklerini ifade ederek, "Her şehit haberiyle yüreğimiz yanarken, birbirimize daha sıkı kenetlenerek Mehmetçiğimizle bir olmalıyız. Operasyonda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizin ruhu şad olsun, kahraman gazilerimize de  acil şifalar dilerim" diyerek sözlerini tamamladı.