Kişiye Özel Kolyeler

Takılarda kişiye özel denildiğinde akla o kişinin adının yazılması veya adının baş harflerinin takıya işlenmesi gelebilir.

Kişiye Özel Kolyeler
Takılarda kişiye özel denildiğinde akla o kişinin adının yazılması veya adının baş harflerinin takıya işlenmesi gelebilir. Bunun yanında kişiye özel bir figürün ve desenin de eklenmesi ile kişiye özel takılar oluşturulabilir. En çok kullanılan kişiye özel kolyeler içerisinde ismin baş harflerinin kolyede kullanılmasıdır. Tek kişinin isminin yanında ikinci bir ismin kolyede yer alması istenebilir. Bu durumda iki kişinin ismi veya isimlerinin baş harfleri kolyede yer alır. Bir kalp içinde veya kalbin etrafında bu figürlerin kullanılması en çok tercih edilen modellerdir.
Kişiye Özel Kolyeler ve Kullanılan Figürler
Kişiye özel tasarımlarda daha çok kişi isimleri kullanılmaktadır. Bu isimlerin yazıldığı kalp, sonsuzluk figürü, çiçek gibi modeller üzerine isimler yazılmaktadır. Bunun yanında içine resim konulabilecek kolye tasarımları da bulunmaktadır.  Özel günler için hazırlanmış olan ve üzerinde tarih bulunan kolyeler de yapılabilmektedir. Kişiye özel kolyeler içinden seçtiğiniz modele kendi adınızı ve sevdiğiniz kişinin adını işleterek satın alabilirsiniz. Bunun için sunulan modelleri incelemek ve kolyenizi hazırlatmak için https://www.gumush.com/kisiye-ozel-isimli-kolye sayfası sizleri bekliyor.