KERİM ATALAY TREDAŞ'DA YAŞANAN SKANDALLA İLGİLENME SÖZÜ VERDİ

Yeniden Çorlu Ak Parti ilçe başkanlığına seçilen Kerim Atalay yeni yönetimin basınla tanışma kahvaltısında, TREDAŞ Elektrik faturalarının arkasında ödeme yapılabilecek olan bankaların içinde hala Terör örgütü Fetö'nün Finans kaynağı olan Bank Asya'nın adını geçmesi ile ilgili sorumuz üzerine; 'Haberim yok ilk kez şimdi öğrendim. Tabi ki doğru değil böyle bir durumun olması. İlgilenip gereğini yapacağım, takipçisi olacağım' dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz aylarda yapılan 6. Olağan Kongre sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulu, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltıda CHP nin delege seçimleri ile ilgili soruya gündem olacak cevap verdi.

CHP Delege Seçimleri Ünal Baysan, Emre Köprülü Yarışına Döndü!

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Atalay Çorlu CHP delege seçimleri ile ilgili olarak basın mensuplarının sorusu üzerine; “Çorlu halkına buradan seslenmek istiyorum. Ünal Baysan Çorlu halkının tamamının belediye başkanı. Emre Köprülü Tekirdağ halkının tamamını temsilen milletvekili. Siyasi partilerin ilçe başkanlarını dizayn etme gibi onları bir şekilde koltuklarına oturtma yeri geldiği zaman kaldırma gibi anlayış içerisinde bulmalarını çok doğru bulmuyorum. Eğer Yıldıray Arıcı kazanırsa mazbatasını bence Emre Köprülü’ye versinler milletvekilliği mazbatasıyla birlikte. Yani bu anlayışı çok doğru bulmadığım için bu cümleyi kullanıyorum. Siyasi partilerde ilçe teşkilatları bizde de öyle herkeste öyle, aday olmak isteyen aday olur. Ancak seçilmiş olan belediye başkanlarının seçilmiş olan milletvekillerinin kalkıp da burada dizayn yapmasını, tabii ki bizim meselemiz değil, tabii ki Çorlu halkının takdirine bırakacağımız bir mesele Çorlu halkı değerlendirecek ancak kesinlikle doğru bulmadığımı ifade ediyorum. Halkın tamamını temsil etmesi gereken kişiler kendi parti içindeki dizaynda bu kadar etkili olmalarının kabul edilebilir bir tarafı olmadığını düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz ay yapılan 6. Olağan Kongre sonrasında göreve gelen Kerim Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Emlak Konutları’nda yer alan Dadaşlar Cafe’de yapılan toplantıda, partide görev alan isimler tek tek kendilerini tanıttı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, daha sonra basın mensuplarına Çorlu gündemi hakkında değerlendirmede bulundu. Toplamda 38 kişilik bir yönetim kadrosuna sahip olduklarını ifade eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, yapılacak olan ilk yerel seçimlerde Çorlu’yu AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi. Atalay, “20 yılı aşkın bir süredir aynı kişilerin aynı ekip ve aynı kadro ile yerelde iktidar olmalarına rağmen, bir türlü çözüm üretemediler. 20 yıl önceki seçim broşürlerinde Çorlu’nun altyapı sorunu kalmayacak vaatlerinde bulunmalarına rağmen, aradan geçen 20 yıla bakıldığında neler olup bittiğini görebiliyoruz. Hıdırağa Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız ciddi anlamda mağdurlar. Özellikle çöplerinin aylardan beri toplanmadığı bize gelen bilgiler arasında. Biz Çorlu’yu seviyoruz ve bir bütün olarak görüyoruz. Birleştirici ve bütünleştirici siyasetten yana olduğumuzu her zaman söylüyoruz” dedi.

Başkan Atalay parti içinde ve yönetimde kesinlikle Fetö ye bulaşmış kimsenin olmadığını ve elinde belgesi olan varsa da bunu derhal yetkili makamlar ve kendileri ile paylaşılmasını istedi. Çorlu ilçe teşkilatı olarak Fetö ile mücadele konusunda geri adım atmadan kararlılıkla mücadele ettiklerini de sözlerine ekledi. TEREDAŞ’ın Elektrik faturalarının arkasında bulunan ve otomatik ödeme, gerekse elden ödeme yapılacak bankaların listesinde, Terör örgütü Fetö nün finans kuruluşu olan Bank Asya’nın da isminin geçmesi ve bu konunun kamuoyunda büyük  rahatsızlık yarattığı konusunda ki soru üzerine başkan Atalay en kısa zamanda konuyla ilgilenip gereğini yapacağını açıkladı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım