Kerbl Çiftleşme Kemeri

Tarım ve hayvancılık alanında çeşitli ekipmanlardan yararlanılır.

Bu sayede elde edilen verim artırılmaya, hayvanların sağlığı muhafaza edilmeye çalışılır. Bu alanda kullanılabilecek ürünlerden birisi kerbl çiftleşme kemeri olarak dikkat çekmektedir.

Söz konusu ürün, kolay bağlanabilir yapısı, kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Küçükbaş hayvanların koça katma sırasında sırt ve kalça bölgelerinden bu ürün bağlanabilmekte, koç aşım ve çiftleşme takibi kolaylıkla sağlanabilmektedir. Hayvan çiftleşme boyası ile de kolaylıkla işaretlemeler yapılarak istenen takipler sağlanabilmektedir.

Kerbl Çiftleşme Kemeri Kullanım Amacı

Küçükbaş hayvanlarda koça katma sırasında takip oldukça zordur ve hangi hayvanın çiftleşip hangilerinin çiftleşmediğini tespit etmek sorun olmaktadır. Oysa kerbl çiftleşme kemeri sayesinde bunun üstesinden gelinebiliyor. İstenirse aşıma katılan her koç için farklı bir renk kullanılabiliyor. İşaretleme boyaları teneke içerisinde kullanılarak işaretleme rahat yapılıyor.

Kerbl Çiftleşme Kemeri Satan Yerler

Tarım Garaj adı firma uzun süredir hizmet verdiği alanda en kaliteli ürünleri tercihe açıyor ve bunlardan bir tanesi de kerbl çiftleşme kemeri. Dilerseniz https://www.tarimgaraj.com/kerbl-hayvan-ciftlesme-kemeri linkine tıklayarak firmanın ilgili sayfasına ulaşabilirsiniz. Ürünü inceleyebilir, detaylı özelliklerine göz atabilir ve fiyatını öğrenebilirsiniz. Kaliteyi uygun fiyatla buluşturmayı temel politikası haline getiren firma, ürünlerinin tamamında olduğu gibi bunda da piyasa koşullarında en iyi fiyatla satış yapıyor. Ödemenizi bütün kredi kartlarıyla yapabileceğiniz gibi kapıda ödeme ile de yapabilirsiniz. Kısa sürede adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.