Kebapçı Çetin usta nın Gizli kahramanları hizmet kalitesinde taviz vermiyor

AHA İSTANBUL- Güngören ve çevre ilçelerinin vazgeçilmez Damak Tadı olan kebapçı Çetin usta lezzetinin yanı sıra hizmet kalitesi ile de örnek bir kuruluş

Çetin ailesi Güngören Köyiçi mevkisinde açtıkları restaurantlar ile ilçenin Damak Tadı ve lezzet Kervanı ile müşterilerin ağırlarken ilçenin gıda turizmi olarak da gelişmesinde Öncü kuruluş olmuştur. kebapçı Çetin usta ve Restaurantları Güngören lezzet turizminde başı çekerken lezzeti üreten, taşıyan ve sunan gizli Kahramanlar da asla unutulmuyor. Kebapçı Çetin usta restorantları işletme müdürü Bekir Uluca yönetiminde çok titiz seçilen özel personelle hizmet verirken hizmet kalitesinin sırlarını da açıkladı. Kebapçı Çetin usta işletmenin kurucusu Bekir Çetin lezzet kalitesinde taviz vermediklerini dile getirirken önce ahlak sonra sanat diyerek personel seçimi ve yetiştirilmesinde de ince ayrıntıları olduğunu ve bunu asla gözardı etmeden personel seçtiklerini dile getirdi. İşletme müdürü Bekir Uluca personel alımlarında çok titiz davrandıklarını, alınan personelin hizmete sunmadan önce özel bir eğitimden geçirildiğini ifade etti. Restaurant müdürü Bekir Uluca " yeni alınan personele eğitim vermeden hizmete vermiyoruz. "  derken her işletmeye örnek olacak püf noktalarıda dile getirdi. Müdür Bekir Uluca " Eğitimi alan personellerimiz şu noktalara çok dikkat ediyorlar. Garsonun masalara fazla bakmamasına, müşteriyi rahatsız etmemesine, göz ucuyla Müşteri takip etmelerine, servis verirken bayan tarafından değil erkek tarafından servis vermelerini, El kol hareketleri ile uygunsuz davranışları sebebiyet vermemelerine, yüzlerinde tebessümü eksik etmemelerini, hijyen temizlik giyim kuşamlarındaki detaya kadar dikkat ediyoruz. "dedi. 

Kebapçı Çetin usta işletmesinde hemen hemen her müşterinin gönlünde yatan bir Şef garsonu  bulunurken, çocuklarında geldiklerinde göz Uçlarıyla aradıkları abileri Cengiz Özdamar ise ayrı bir Gönül muhabbetine sahip. 

Kebapçı Çetin usta işletme sahibi Bekir Çetin işletmelerinde kasalarını Teslim ettiği emanet ehli olan Abdullah Erçınar ve Şahin Cengiz olurken, işletmenin şefi Ercan Delibaş ile beraber İbrahim Tan, Rıdvan çekeci, Necati Sarıbaş, Uğur Gülseven, Vahap Aydın'dan oluşuyor. Ustaların ustası Yücel Çevik ve Reşat Yılmaz lezzet kalitesini müşterilerinin damak tadına sunan özel ekipleriyle hizmet veriyor.