Kebapçı Çetin Usta'dan dev tesis hamlesi

AHA İSTANBUL- Lezzet kervanının aranan ismi Kebapçı Çetin usta kabuğuna sığmıyor, lezzet kervanına bir tesis daha kazandırıyor

Güngören ve Mimaroba'da restorantları ile İstanbul'da damak tadını bilenlerin durak noktası olan Kebapçı Çetin usta, artık lezzetini yeni bir dev yatırım hamlesi ile damak tadı ve hizmet kalitesini müşterilerinin ayağına götürüyor. Kebapçı Çetin usta işletme sahibi Bekir Çetin "Derdi olan yatırım yapar, Bizler hizmet kalitemizi damak lezzetimizi her kesime ulaştırmaya çalışıyoruz . Bu yaptığımız yatırımlar istihdam çalışan sayımızı arttırdığımız gibi Vatanımıza ve milletimizede olan borcumuzu ödemeye  çalışıyoruz. Yaptığımız yatırım Silivri'de 3000 metrekare kapalı alana sahip üç katlı tesis olarak inşa ediyoruz. Burada toplu grup  davetleri sağlayacağımız gibi özel günlerde de müşterilerimizin ihtiyaçlarını giderecek bir tesis olacak. Otoparkı ile çocuk oyun alanıyla Mescidi ile özel olarak tasarlanmış bahçesiyle çok özel bir tesis kazandırıyoruz " dedi. 

Kebapçı Çetin ustanın damak tadı, lezzeti ve hizmet  kalitesi, sınırlarını aşarak dev yatırımlarla yoluna devam ediyor. Yapımı devam eden kebapçı Çetin usta Sosyal Tesisinin en büyük özelliklerinden biri de Hobi bahçelerinin olması. Doğayı Seven Bekir Çetin bu sevgisini tüm  Müşterileriyle paylaşıp kendi eliyle ürettiği meyveleri ikram etmeye sabırsızlıkla bekliyor. Yapılacak yatırım bedelinin 6 milyon lira olması bekleniyor. Silivri Kavaklı beldesinde yapımı devam eden Kebapçı Çetin usta Sosyal Tesisleri E5 ve TEM otoyoluyla  ulaşımda en kolay aksda yer alıyor.