Kasım Dağlı'yı Mesai Arkadaşları Unutmadı.

AHA İSTANBUL-İBB Trafik Zabıta Amirliği'nde 28 yıl görev yaparak emekliye ayrılan Çekici Şoförü Kasım Dağlı'yı mesai arkadaşları unutmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Amirliği'nde, Çekici Şoförü olarak 28 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Kasım Dağlı için mesai arkadaşları bir veda kahvaltısı düzenledi.

İBB Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda kahvaltısına; İBB Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Hüsrev Köse, Müdür Yardımcısı Mahmut İslamoğlu, Trafik Zabıta Amiri Mustafa Ekinci ve Trafik Zabıta Amirliği'nde görevli personeller katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda, İBB Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Hüsrev Köse,emekliye ayrılan İşçi Kasım Dağlı'ya bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yaptığı hizmetleri anısına bir plaket sundu ve gelecek yaşamında başarılar diledi. Duygusal anlar yaşayan emekli personel Dağlı da kendisi için böyle bir program organize eden tüm yöneticilerine ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.