Kanal Malatya özel bir gece ile yayın hayatına Merhaba dedi

AHA İSTANBUL - Gazeteci Ferhat Canbey uzun yıllardır hayalini kurduğu Kanal Malatya'yı yayın hayatına hazırlayarak, hayalini gerçekleştirdi.

Yılların duayen gazetecisi  Bölge Gazetesi ve Gala Tv yönetim kurulu  başkanı Ferhat Canbey hayeline kavuşarak Kanal Malatya'yı Malatya'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Başakşehir Sular vadisinde Salon venedikde düzenlenen özel geceye Malatya'nın değerleri bu geceye katılarak yerlerini aldılar. Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan Ferhat eşi Songül Canbey Korkmaz çifti gelen misafirleri tek tek ağırladılar. Özel gecenin sunuculuğunu Ali Karadeniz ve Gülerce yaparken Evkur Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, 2. başkan Aziz Yalçınkaya, Madef Malatya dernekler federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş, Pütürge belediye başkanı Mehmet Polat katılırken selamlama konuşmasında Adil Gevrek Ferhay Canbey'in her zaman Malatyalıların Tv ve gazeteleri ile yanında olduğunu, yayın hayatında başarılar diledi. Madef Başkanı Yılmaz Durmuş ise Malatya'nın görünmez yüzünü gösterdiğini, her daim birbirlerinin yanında olmalarını gerekliliğini konuşmasında vurgularken yayın hayatında başarılar diledi. Pütürge belediye başkanı Mehmet Polat'da Kanal Malatya Tv'nin yayın hayatına başlamasını tebrik ederken Malatya'lı hemşerilerinede özel bir müjde verdi. Diyarbakır ile Pütürge'nin sınır komşusu oduğunu önümüzdeki yıl Çermik yolunun tamamlanacağını herkesin bu güzergahı artık kullanmasını istedi. Geceye damgasını vuranlar arasında Sanatcı İzzet Altınmeşe'in söylediği türkülerle ve fıkraları ile  katılımcılara hoş bir vakit geçirtti. Sanatcılardan Hülya Evrensel,  Sibel Yıldırım, Siirtli Özkan, Canbay, Seyhan Güler, Saray Nur, İbrahim Murat gibi çok sayıda sanatcının söylediği türkülerle katılımcılara çoşkulu anlar yaşattılar Gecede açık artırma ile satışa çıkan Osmanlı turası da yüksek fiyata alıcı buldu. Geceye Mastöb Avrupa yakası şu be başkanı Aziz Damar, Doğanyol dernekler birliği başkanı Ogün Öztürk, Küçükçekmece Malatya'lılar dernek başkanı Mustafa karakaş, Küçükçekmece esnaf kefalet kooparatifi başkanı Mustafa Yorulmaz,Ogün gazetesi kurucusu Gazeteci yazar  Ferhat Yıldırım,  Key2kuwait yönetim kurulu başkanı Kamil Şengül, Tv program yapımcısı Perihan Bozkurt, Mastöb kadın kolları başkanı Canan Altuntaş Barbaros, Dilekliler dernek başkanı Ali Karadoğan, Pütürge Zarota Ömerli köyü dernek başkanı Hüseyin Memiş,  iş adamları ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri , gazeteci dostları bu özel gecede hazır bulundular. 

Mastöb başkan yardımcısı Nazife Özdemir gecede haber ajansımıza verdiği özel bir demeçle Akçadağ'lılar bir araya gelerek Akçadağ derneğinin çok kısa bir zaman sonra kapısını açacağını müjdesini verdi.