Kamber Çal; Bizim hedefimiz imam hatipli yıldızlaşan çocuklar yetiştirmek

AHA İSTANBUL -Öncü gençlik spor 26 altın faliyet için düğmeye bastı 2019-2020 yılı imam hatipliler spor faaliyetleriyle gündeme damgasını vuracak.

Önder imam hatip okulları bünyesinde faaliyet gösteren Öncü gençlikspor kulubü, 2019-2020 yılı spor faliyetlerinde 26 altın etkinlik için düğmeye bastı.  

Önder imam Hatip mezunlar derneğinde yapılan olağan toplantıda 2019-2020 yapılacak faaliyetler Öncü Genclik spor kulübü başkanı Yavuz Kurt'un  yaptığı sunumla 26 faaliyet hedefi yönetime aktarıldı. Toplantıya Önder genel başkanı Kanber Çal katılırken teşkilatlanma başkanı Süleyman Köse, yönetim kurulu üyesi Demet Tezcan,  Genç Önder genel koordinatörü Abdurrezzak Arslan'da hazır bulundu. Öncü gençlik Spor kulübü başkanı Yavuz kurt'un sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda 26 maddelik yeni sezon faaliyetler tek tek anlatıldı. 2019-2020 sezonunda yapılacak etkinlikler arasında asbaşkan toplantıları, Öncü gençlik Spor kulübü başkanları toplantıları, Kudüs koşusu organizasyonu, spor branşı tanıtımları, spor müsabakalarına katılım, imam hatip okulları arası spor oyunları, spor temalı bilgi yarışmaları, BESYO eğitim programı, sosyal medya seminerleri, doğa yürüyüşleri, İstanbul mini golf turnuvası, Öncü ailesi kampı, Öncü kariyer programları, Türkiye Öncü Spor kulübleri buluşması, Öncü spor tanıtım ziyaretleri, spor söyleşileri, Türkiye'de bulunan önce spor kulüpleri ziyaretleri, uluslararası spor branşı kongresi, branş kuşak imtihanları yanı sıra Ulubatlı Hasan bayrak yarışı etkinliği çalışmaları tek tek anlatıldı.

Önder genel başkanı Kamber Çal konuşmasında "Öncü gençlik Spor kulübü'nün çalışmalarını heyecanlı bir şekilde takip ediyoruz. Öncü gençlik spor içimizden bir parçadır. İnşallah önümüzdeki sezonda İmam Hatip camiasına faaliyetleri hayırlı olur. Önder camiası olarak gençlere dokunulmasının öneminin farkındayız. Gençlerimize ve öğrencilerimize yöneticilerimize farklı dokunmanız gerekiyor. Bu faaliyetlerin okullarda yavrularımıza kadar indirilmesi gerçekten çok önemli değerli bir faaliyet. Öncü sporun 13 aylık branşla Anadolu'daki 5200 imam hatibe ulaşması çok önemli. Kendi yönetimimiz de Önder faaliyet yapmasın, Önder faaliyet yaptırsın diye uğraşıyoruz. 26 faaliyetle rol model uygulamayla yavrularımıza dokunmuş oluyoruz. Anadolu kulüplerinin oluşturulmasında Öncü sporla bağlantılarını kurulmasında önder olarak sonuna kadar yanınızdayız. Bizim hedefimiz, yıldızlaşan çocuklar yetiştirmeliyiz. İmam hatiplerde yıldızlar yetiştirelim. Yeni kuşağa dokunacağımız en önemli unsur spor dur. "dedi.

Yapılan toplantıda Öncü Spor kulübü ve Önder yönetim kurulu üyeleri duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Toplantı sonunda Öncü genclik Spor kulüp başkanı Yavuz Kurt Önder genel başkanı Kamber Çal'a Spor kulübü atkısı hediye etti. Günün sonunda çekilen toplu resimlerle bu özel gün ebedi eleştirildi.