Kalp krizi Ercüment Karamollaoğlu'nu sevdiklerinden ayırdı

AHA İSTANBUL - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ercüment Karamollaoğlu sevenlerini gözüyaşlı geride bırakarak hayata veda etti.

Aslen Sivaslı olan Ercüment Karamollaoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybetti. Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da yeğeni olan İki çocuk babası Ercüment Karamollaoğlu için Akıncılar camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin sevenleri ve arkadaşları cami avlusunda safları doldururken rahmetlinin Vecdi ve Nuri Karamollaoğlu ile Handan Ülker kardeşler, kardeş acısı yaşarken rahmetlinin naaşı başında taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin eşi Sıdıka Karamollaoğlu ise 33 yıllık hayat arkadaşına gözyaşlarıyla veda etti. Güngören esnaflarından rahmetlinin akrabaları olan Erkan Dizdar ile Selim Dizdar acılarına ortak esnaf dostlarının taziyelerini aldılar.  Bahçelievler'de görevli eski akıncılar cami imamı Kazım Karakuş ile İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Muhammed Keskin tarafından kıldırılan cenaze namazı saflarında Saadet Partisi il Başkanı Abdullah Sevim, başkan Yardımcısı Muhammet Resuloğlu, Gik üyesi İbrahim Titiz,  yönetim kurulu üyesi Köksal Şenel,   Bağcılar ilçe Başkanı Şakir Şahin, Güngören Saadet Partisi ilçe başkan yardımcıları Abdullah Boyun Ahmet Sandıkçı ve yönetimden Selahattin Özdemir, Abdullah Şar, idari amir Ragıp Şenel, Güngören Anadolu Gençlik Derneği ilçe Başkanı Fethi Recep İnal,  Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Öztaş ,  MHP ilçe   yönetim kurulu üyesi Yenal Çakır, CHP meclis üyesi Hasan Çiçek, eski TÜKODER başkanı Nedim Akgün, Anadolu Engelliler Birlik Başkanı Hasan Çatalbaş ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve rahmetin arkadaşları saflarda yerlerini aldılar. Kılınan cenaze namazında haklar helal edilirken sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Güngören aile kabristanına defnedildi. Defin sonrası taziyeler rahmetlinin evinde alındı. 

12 yıllık komşuluk yaptığını söyleyen Erkan Günaydın" rahmetli Ercüment Karamollaoğlu çok cömert bir insandı, garibanın yanında olur, dost canlısı fedakar bir arkadaşımız ve komşumuzdu. Nur içinde yatsın" dedi.