KadirTOPBAŞ, " Ecdadımız Gibi Dünyaya Işık Tutan Nesiller Olun"

AHA İSTANBUL-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Albayrak Vakfının Esenyurt 'ta bulunan İlk Emir Koleji'ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Albayrak Vakfı yönetimi katıldı.

Topbaş, “ Ecdadımız Gibi Dünyaya Işık Tutan Nesiller Olun”

Ziyaret programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı konuşmasında ülkenin büyümesinin eğitim ve öğretime bağlı olduğunu söyledi.

Topbaş, “ Bir ülkenin gücü insan sayısıyla ölçülmüyor, bir ülkenin gücü yetişmiş insan gücü ile ölçülüyor. Şu içinde bulunduğunuz durum açısından çok şanslısınız burada bu kurumda 58 öğrencinin olması eğitim kalitesinin daha iyi olduğunu gösterir, bu da sizi hep bir adım öne çıkarıyor. Artık bilgi çağındayız ve devletler birbiriyle yarışıyor. Bakınız biz kendi değerlerimizi kendi gücümüzü geçmişte var olan değerlerimizi nesillerimize aktardığımız takdirde bizim dünyada varlığımız bir başkalarını sömürmek adına değil. Dünyada ezber bozmak ve geleceğe yürümek adına büyük katkı sunarız. Çünkü hep öyle oldu bu millet tarihte hep bunun örneklerini verdi her gittiği yerde bunu gösterdi. Sizlerde inşallah ecdadımızın olduğu gibi dünyaya ışık tutan nesillerden olursunuz ve ülkemizin dünyadaki gücünü arttırırsınız. Bu bakımdan böyle eğitim kurumları çok önemli özellikle burada bu kurumu bu yapıyı sağlayan Albayrak Ailesi’nin tebrik ediyorum”dedi.                                                                                   

Başkan Kadir Topbaş’ın konuşması sonrasında öğrenciler tarafından hediye ve çiçek taktimi yapıldı.