Kadife Kaplı Yasin

Anlamlı ve maneviyata vurgu yapan bir hediye olması dolayısıyla insanların ilk tercih ettiği ürünlerdendir.

Genellikle; cenaze, yıl dönemleri, bebelerin kırk mevlüdü ve umre gibi törenlerde kadife kaplı Yasin başroldedir. Anlamlı ve maneviyata vurgu yapan bir hediye olması dolayısıyla insanların ilk tercih ettiği ürünlerdendir. Ebatları büyük, orta ve cep boy arasında değişmektedir. Tasarımına göre özel kılıflarda, torbalarda ya da kutularda saklamak mümkün oluyor.
Özenli bir düşüncenin ürünü olarak bu hediyelerin farklı baskı seçenekleri de vardır. İsme özel olarak yaptırıp daha kişisel bir hediye oluşturabilirsiniz. Kadifeyle kaplanmış olması daha gösterişli ve estetik bir hava katacaktır. Yalnızca özel merasim ve mevlütlerde değil her durum için iyi bir hediye olacaktır. Kalıcı ve faydalı olması nedeniyle alan kişi sizi hatırlamaktadır.
Yasin Kitaplarının Sunumu
Şık görüntüsü ile kadife kaplı Yasin özenli bir hediye olarak karşımıza çıkıyor. En çok okunan dua ve surelerden oluşan içeriği de oldukça anlamlı olmaktadır. Tek başına almak mümkün olduğu gibi çeşitli aksesuarlarla zenginleştirilmiş haliyle de satın alabilirsiniz. Genellikle bu ürünler tesbih ve seccade gibi ürünlerle birlikte olmaktadır. Setlerde uyum ve hoş bir sunum önem kazanıyor.
Özellikle kadife kaplı Yasinler, son zamanlarda etkili bir düzeyde talep görmektedir. Hediye olarak mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkan bu ürünler, aynı zamanda manevi ürünler oldukları için de sıklıkla tercih edilmektedir.
Kadife Kaplı Yasinlerde Hediye Çeşitliliği
Hediyeleri korumak ve daha işlevsel ve şık görünüm için kılıfların önemi büyüktür. Kutu seçenekleri sade, yaldızlı ya da kabartmalı oluyor. Kadife malzeme lüks ve doku itibariyle yumuşak bir hisse sahip olması nedeniyle hediyeliklerin vazgeçilmezidir. Bazı ürünlerde kılıflar da bu nedenle kadifeden oluşmaktadır. Çantalı olarak da satışa sunulması mümkündür.
Kitabın içeriğinde nelerin olduğu ve içeriğin nasıl düzenlendiği yayıncıya göre farklılık gösteriyor. Ancak çoğunlukla kadife kaplı Yasin kitaplarında da belli bazı sure ve dualar yer almaktadır. Yine basımdan basıma fark eden bir unsur da okunuş ve meallerin eklenip eklenmediğidir. Ayrıca yazı puntosunun iri olup olmaması ya da renkli seçenekler de içerikte değişen noktalar oluyor. https://www.ihvan.com.tr/kadife-kapli-yasin İnternet sayfasında bu ürünleri inceleme fırsatı bulabilirsiniz!