KABATAŞLILAR BİRLİK VE BERABERLİK GECESİNDE BULUŞTU

AHA İSTANBUL- Esenyurt Ordu Karataşlılar Derneği Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen Ordu Kabataşlılar Derneği birlik ve beraberlik gecesine,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Kabataş İlçe Başkanı Yakup Akçay, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, ESOF ( Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu) Başkanı Hüseyin Akbaş, Esenyurt Ordu Kabataşlılar Dernek Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda Kabataşlı katılım sağladı.

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren dernek başkanı Mustafa Çelik ve ESOF başkanı Hüseyin Akbaş tüm katılımcılara teşekkür ettiler. Ordu Dernekler Platformu Başkanı Op. Dr. Şenel Yediyıldız ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gevrek’te söz alarak gece ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Yediyıldız ve Gevrek’in konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Ordu Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz; “Esenyurt ‘ta bulunan Kabataşlı hemşehrilerime sahip çıkan ve her daim yanlarında olan Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı.

 “Birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaklar”

Ordu Kabataşlılar Derneğinin birlik ve beraberlik gecesinde konuşan Başkan KAdıoğlu şunları söyledi; “Öncelikle burada bulunan annelerimizin ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum.  Hangi siyasi düşüncede olursanız olun bu seçimlerde bunları bir kenara bırakıp 7 Haziranda ülkemizin birliği beraberliği ve büyümesi için oy verin. 1909 yılından beri vesayet altında olan bir milletiz. Bu şanlı millet bu son devleti vesayet altında bırakmak isteyen, bu ülkeyi karıştırmak isteyen kardeşleri birbirine düşman etmek isteyen bir üst akıl var. Bu üst akıl İsrail’dir, Amerika’dır İngiltere’dir ve Fransa’dır. Bu üst akılların ülkemizde de binlerce ajanları vardır. Üst akıllar Peygamber Efendimize ve dinimize saldırırken buradaki işbirlikçileri ise Taksimi Kâbe’ye benzetiyorlar, din derslerini kaldıracağız diyorlar. Sizlerin ayağa kalkmasıyla, milletimizin ayağa kalkmasıyla bu üst akıllar kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaklar” dedi.

Konuşmalar sonrasında dernek yöneticileri tarafından protokol mensuplarına çeşitli hediyeler takdimi ardından Ordulu sanatçıların sahne almasıyla program devam etti.

 

 

HABER- AHA