İZZET VOLKAN; DURMUYORUZ ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkan Adayı İzzet Volkan, 2018 yılı Nisan ayına ertelenen seçimlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Volkan, adaylığının sürdüğünü ve çalışmalarda herhangi bir erteleme, duraklama olmadığını söyledi

Seçimler Ertelendi, Hedeflerimiz Ertelenmedi!

1 Ekim 2017 tarihinde yapılması beklenen ancak Bakanlar Kurulu kararı ile Türkiye genelindeki tüm oda ve borsa seçimlerinin 2018 yılı Nisan ayına ertelenmesi nedeniyle ertelenen Çorlu TSO seçimleri ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan başkan adayı İzzet Volkan, “Seçim takvimi açıklandığı zaman beyaz listeyle aday olduğumuzu deklare etmiştik. Daha önce hangi noktadaysak bugün de aynı yerdeyiz. Seçim takviminde erteleme oldu ancak bizim Çorlu TSO ile ilgili hedeflerimizde erteleme söz konusu değil. Seçim sürecini birlikte yönettiğimiz ekibimizle yeniden bir araya geldik ve adaylığımızı aynen sürdürme kararımızı yineledik, ekibin heyecanı ve isteği bizleri daha da güçlendirdi” dedi.

Beyaz Listeye Talep Artıyor!

Seçim takviminin ertelenmesinin ardından mevcut ekiple bir araya geldiklerinin altını çizen Volkan, “Mevcut ekibimize ilave olarak yeni komitelerden ve yeni üyelerden de teveccüh alıyoruz. Ekibimizin çoğalarak güçlendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bu ilgi bizlere ayrı bir sorumluluk da yüklüyor. Bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çıktığımız yolda rengimiz de beyaz” diye konuştu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım