İyi parti delegeleri Ayhan Bölükbaşı'na açık çek verdi

AHA İSTANBUL - İyi Parti'nin kuruluşundan beri yer alan Ayhan Bölükbaşı yapılan kongrede 66. sırada delegelerin teveccühünü alarak GİK üyesi oldu.

Siyasetin duayenlerinden iyi partinin kuruluşundan beri görev alan Ayhan Bölükbaşı yapılan 4. olağanüstü kongrede delegelerin teveccühünü alarak 66. sırada GİK üyesi oldu. 

Ömrünü siyaset adamış milli görüş siyasetinde yetişen Refah partisi ve AK parti teşkilatlarında girdiği önseçim listelerinde hep liste başı olarak rekor kırarak çıkan Ayhan Bölükbaşı, şimdi de iyi parti 4 olağanüstü kongresinde sandıkta 66. Sırada delegelerin teveccühünü kazanarak genel idare kuruluna seçildi. Gik üyesi Ayhan Bölükbaşı gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayınladı. İyi parti genel başkan danışmanı olan Ayhan Bölükbaşı yayınladığı mesajda " 

Demokrasi şölenine dönüşen 4. Olağanüstü Kurultayımızda İYİ Partimizin 75 kişilik listesinde 66 sıradan seçilerek yer almış bulunmaktayım. Demokratik haklarını kullanarak oy veren, vermeyen tüm delegelerimize ve İYİ Parti ailesinin tüm üyelerine en derin teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçilen diğer dava arkadaşlarıma üstün başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 

Kurultayımız partimize ve Türkiyemize hayırlı olsun 

İYİ Parti olarak; durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. 

Türkiye İYİ Olacak! 

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi

Genel Başkan Danışmanı

Ayhan BÖLÜKBAŞI