İyi Parti Av. Pelin Sellitepe Turan " Değiştirelim, dönüştürelim"

AHA İSTANBUL - Güngören iyi Parti ilçe başkan adayı olduğunu açıklayan Av. Pelin Sellitepe Turan iyi insanlara kendini tanıttı.

Güngören iyi Parti ilçe başkanlığı kongreye hazırlanırken   İyi Parti ilçe Başkan Yardımcısı Avukat Pelin Sellitepe Turan ilçe başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Güngören bigmamas restaurant'ta düzenlenen aday tanıtım töreninde iyi Parti gönüllüleri ile bir araya geldi. Tanıtım toplantısına katılan misafirleri tek tek selamlayan ilçe başkan adayı Av. Pelin Sellitepe Turan dokunmadık el bırakmadı. Aday tanıtım Program sunuculuğunu Enes Arslan yaparken açılışta şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Kızılelma Vakfı yöneticileri  Arif Tevetoğlu,  Halit Şimşek, Prof. Dr. Sevil Sargın , yazar Canan Zeytinci misafirler arasında hazır bulunurken,   iyi Parti'nin ilçe kurucularından çok sayıda ismin Av. Pelin Sellitepe Turan'ın yaninda  yer alması da gözlerden kaçmadı. Tanıtım toplantısında ismini sayamadığımız çok sayıda özel konuk davette yerlerini aldılar.  Programda selamlama konuşması yapan ilçe başkan adayı Avukat Pelin Sellitepe Turan " Hep beraber üç seçim geçirdik. İlk defa siyasete iyi Parti de başladım. Ülkemizdeki bu gidişata hep birlikte dur diyeceğiz. Ekrem imamoğlu Güngören'de %49 oy aldı. Güngören'de el ele vererek bu değişikliği yapacağımıza inanıyorum. İlçe başkanlık görevine geldiğimde ilçe binamızın fiziki şartlarını daha da iyileştirerek başkanlık binasının değişikliğini gerçekleştireceğiz. Üyeleri siyasetin içine dahil edeceğiz. Karşılıklı dayanışmaya önem vereceğiz. Kadınlara ve gençlere siyasette yer almaları için ağırlık vermek istiyorum. Artık Güngören'i değiştirelim, dönüştürelim" dedi. 

Misafirler arasında yer alan Prof. Dr. Sevil Sargın' da kısa selamlama konuşmasında " Kavga Yok, dövüş yok, birlik beraberlik var.Habur'dan sonra İlk defa siyasete girdim"diyerek herkesi memleket meselelerine  sahip çıkmaları için siyasete davet etti. 

Toplantı sonunda ilçe başkan adayı Avukat Pelin Sellitepe Turan katılımcıların sorularını tek tek cevaplayarak merak edilen soruları da yanıtladı. Program sonunda çekilen toplu resimlerle o özel gün ebedileştirilmiş oldu.