İstiklal İlkokulunda 'Kutlu Doğum Haftası' Coşkuyla Kutlandı

AHA BALIKESİR-Balıkesir'in Edremit ilçesi İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamındaki program büyük beğeni topladı. İstiklal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Halil Can, Başarılı olan öğrenciler ile çocuk korosunu ve çalıştırıcı öğretmenleri kutladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesi İstiklal İlkokulu’nda Okul Aile Birliğince düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çok Amaçlı Salondaki etkinlikler büyük beğeni topladı.

14 ile 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ilk kez Edremit ilçesi İstiklal İlkokulu Çok Amaçlı Salonda Okul Aile Birliğince düzenlendi ve  Program Okul öğrencilerinden oluşan İlahi Korosu programı büyük beğeni alırken, okul öğrencileri arasında düzenlenen "Peygamberime Mektup ile Şiir Yarışmasında" dereceye girenlere ödülleri verildi.

“Peygamberime Mektup yarışmasında birinci seçilen Havva Nur Çuruk ile Recep Tekin, Şiir Yarışmasında birinci olan Büşra Dilek’e çeşitli ödül ve hediyeler verildi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Peygamberime Mektup ile Şiir Yarışması" düzenlediklerini ve güzel bir kutlama gerçekleştirdiklerini ifade eden İstiklal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Halil Can, etkinlik sonrası katılımcılarla birlikte tüm öğrenci ve ailelerine lokma ikram ettiklerini söyledi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yenigün ve İstiklal İlkokulu Müdürü Ümit Ünsal ve diğer katılımcılara teşekkür eden Can, başarılı olan öğrenciler ile çocuk korosunu ve çalıştırıcı öğretmenleri kutladı.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yenigün, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Nahit Deniz, Fatih Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Karabulut, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Turhan Gürkan, Göbelezoğlu Ortaokulu Müdürü Aydın Kulaksızoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fırat Algül ile müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

ENVER DOLGUN