İSTANBUL KIŞA HAZIRLANIYOR

Uluslararası Yol Federasyonu Global IRF, İBB Yol Bakım ve Altyapı Daire Başkanlığı ile birlikte 'Kışla Mücadele Çalıştayı' düzenliyor. Alanında uzman yerli ve yabancı katılımcıların yer alacağı çalıştaya İSFALT AŞ ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası Yol Federasyonu (IRF), 26-27 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul’da “Kışla Mücadele Çalıştayı” düzenleyecek. Dünya çapında yol politikaları ve gelişimi ile ilgili çeşitli organizasyonlar düzenleyen IRF, Kışla Mücadele Çalıştayı’nı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Daire Başkanlığı ile ortaklaşa gerçekleştiriyor.

Kışla Mücadele Çalıştayı’nda alanında deneyimli uzman konuşmacılar, kışla mücadele yönetimi, kentlerde uygulanan en yeni metotlar, yollardaki buzlanmayla mücadele gibi konularda katılımcıları bilgilendirecek. İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerinin yıllardır başarıyla yürüttüğü kışla mücadele çalışmalarından da örneklerin aktarılacağı çalıştayda, kışla mücadelede kullanılan teknolojiler ve ekipmanlar konusunda bilgi alışverişi yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan ve yıllardır kışla mücadele çalışmalarında tecrübeleriyle İBB’nin yanında yer alan İSFALT’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan çalıştay ile daha güvenli yolların sağlanması, kışla birlikte artan trafik problemlerinin daha aza indirgenmesi ve çevrenin korunması amaçlanıyor.

Çalıştayda; Kışla Mücadele Yönetimi ve Planlaması, Yol Kaplaması ve Hava Koşullarının Değerlendirilmesi, Kışla Mücadele Operasyonlarında En Yeni Teknolojilerin Kullanımı, Kentlerde Kışla Mücadele Hizmetleri, Tünel ve Köprüler, Kışla Mücadelede Çevresel Etkilerin En Aza İndirilmesi konuları ele alınacak.

Çalıştay kapsamında; Ville Alatyppö - Helsinki Şehri Bakım Müdürü, Jani Elasmaa - Helsinki FINAVIA Havaalanı Bakım Şefi, Pekka Pakkala - Uluslarasi Danisman - ABD/Finlandiya, Celal Tolga İmamoğlu - WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler Yol Güvenliği Projeleri Yöneticisi, Dr. İbrahim Sönmez - İSFALT Genel Müdür Yardımcısı, Mahmut Yılmaz – İSBAK Bakım Onarım Müdürü, Magid Elabyad - International Road Federation – IRF Müdür Yardımcısı konuşma gerçekleştirecek.

 

ÇALIŞTAY PROGRAMI

TARİH: 26-27 Eylül 2017

YER: İSFALT AŞ Genel Müdürlüğü /  Selimiye Mahallesi, Atölyeler Cd. 8/1, 34668 Üsküdar

SAAT: 09.00 – 17.00