İstanbul Kick Boks ve Güreş Spor Klubü Yeni Yerinde Hizmete Devam Ediyor

Yetiştirdiği sporcularla yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atan İstanbul Kick Boks ve Güreş Spor Klubü yeni yerinde hizmete başladı.

Türkiye Kickboks Milli Takım Baş Antrenörü 4. Kademe 5. Dan Cemal Daştan yönetimindeki İstanbul Kickboks ve Güreş Spor Klubü yeni yerine taşındı. Türkiye'nin resmi olarak ilk Kickboks Milli sporcusu ve Milli Antrenörü olan ve yaklaşık 35 yıllık tecrübesiyle hem ülkemizde hem de uluslararası arenada bir çok başarıya imza atan Cemal Daştan yönetimindeki İstanbul Kickboks ve Güreş Spor Klubü yetiştirdiği sporcularla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni yerine taşınan ve 170 metre karelik alanın 120 metre karelik çalışma alanıyla Bağcılar ve Güngören'de giriş katı olarak tek spor salonu olarak geniş ve ferah alanıyla hizmete devam ediyor. İstanbul Kickboks ve Güreş Spor Klubü Bağcılar Merkez Mahallesi 690. sokak, No; 1/A' da ki yeni yerinde sporcular yetiştirerecek.

Makedonya'da Avrupa 2.liği

İstanbul Kickboks ve Güreş Spor Klubü sporcusu olan Can Özbatur Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti ve 2'nci olarak ülekmizin bayrağını uluslararası arenada dalgalandırdı. Klüp Başkanı ve Milli Takım Baş Antrenörü olan Cemal Daştan sporcusunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber: Samet Karacan










İstanbul kickboks ve güreş spor klubü cemal daştan miili antrenör cemal samet karacan haberleri spor haberleri