İstanbul Geredeliler Kaz yeme gecesinde Bizde Varız diyerek gövde gösterisi yaptılar

AHA İSTANBUL - Geleneksel olarak düzenlenen Geredeliler Kaz Yemeği gecesinin 9.csu Bahçelievler'de yapılırken Geredililer Birlik beraberlik mesajı verdi.

İstanbul^da yaşayan Geredeliler 9.ncusunu düzenlediği Kaz Yemeği Gecesini birkez daha düzenleyerek "Bizde varız" dediler. Bünyamin Çiftci'nin okuduğu Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan gecenin  sunuculuğunu Ufuk Korkmaz yaptı.  Bahçelievler Abidin park öğretmen evinde düzenlenen geceye çok sayıda siyasi, sivil toplum kuruluşu ve 7'den 70'e Geredeli hemşeriler bir araya geldiler. 

Geredeliler dernek başkanı Sabri Yılmaz selamalama konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken  Emeği geçen eski başkan Ramazan Açıkgöz ve Nazmi Temelcan'a katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Sabri Yılmaz "İstanbul Geredeliler derneği olarak Bolumuza ve Geredimize yapılacak her güzel işlerde bizler varız. 20-23 Nisan'da yurt dışı gezisi düzenleyeceklerinin müjdeside verdi. Gerede belediye başkan adına selamalama konuşması yapan Baki Sungur Gerede için yapılan çalışmaları slaytlarda katılımcılara anlattı. 

 

Ak Parti bahçelievler belediye başkan adayı Dr. Hakan Bahadır'da selamlama konuşmasında "Bu gecede farklı düşüncelerden farklı partilerden arkadaşlar olabilir, Herkes başımızın üstünde. Ancak geçmişe bakarak yapılanları bir gözden geçirelim. " diyerek  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet meclisi başkanı Binalı Yıldırım'a desteklerini istedi. 

Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğlu'da selamlama konuşlmasında Derneklerimize sahip çıkalım. geleneklerimizin örf ve adetlerimizin unutturulmadığı yerlerdir. 15 yıl partimizin teveccühü ile 15 yıl sizlerin desteği ile Bahçelievlere Hizmet verdik. 31 Marta başkan adayımız Hakan Bahadır'a görevi sizlerin desteklerinizle devredeceğiz" dedi. 

Ümraniye belediye başkan yardımcısı Cemal Ergün ise konuşmasında derneğe emeği geçenlere teşekkür ederken birlik beraberliğin devamlılığını diledi. 

Ak parti Bahçelievler ilçe başkanı eski dernek başkanı  olan Ramazan Açıkgöz konumasında Kaz yemeği geleneğine sahip çıkılması gerektiğini, bu gecenin çok özel bir gece olduğunu, idarecileri, bürokratları, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirrildiği bir format. Bu ainiyet olayı çocuklarımızdada olması, memleket sevdasını aşılanması gerekiyor. "dedi.

Bahçelievler kaymakamı İlker Arıkan'da konuşmasında " Bolu insanı birbirinden değerli olup çok sıcak insanlarsınız diyerek Kız kardeşinden dolayıda yakından Bolu'ları ve  Boluyu iyi tanıdığını dile getirdi. 

Program sonunuda yeni yönetim kurulu sahneye çıkarak tanıtılırken teşekkür konuşması yapan Başkan Sabri Bozkurt birlik beraberliğin daim olması adına herkesden desteklerini devam etmesini yapılacak programlara katılımın sağlanmasını istedi. 

Özel gecede Bahçelievler milli eğitim müdürü Emin Çıkrıkçı, Güngören'de bulunan Mahalle muhtarları, Güngören belediyesi yöneticileri, ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı davette yerlerini aldılar.