İstanbul'da yaşayan Akçadağlılar Cengiz Şahin için Tek yürek oldu

Güngören Belediyesi CHP meclis üyesi aday adayı Cengiz Şahin'e Akçadağlılar sahip çıktı.

31 Mart yerel seçimler için tüm siyasi partiler çalışmalarına hız verirken aday adayları da tek tek görücüye çıkıyor. İstanbul'da yaşayan Akçadağlılar kendi değerlerine de sahip çıkıyor. Güngören CHP meclis üyesi aday adayı Cengiz Şahin için Malatya Akçadağlılar Tek yürek oldu. 

Merkezi Bağcılar'da bulunan Akçadağ Derneği Başkan Nazife Özdemir başkanlığındaki heyet CHP meclis üyesi aday adayı Cengiz Şahin'e destek için Güngören CHP İlçe başkanlığı'na ziyarette bulunarak başkan Temel Akkoç'u ziyaret ettiler. CHP ilçe başkanı Temel Akkoç gelen heyeti İlçe başkanlığı'nda kabul etti. 

Heyeti kabul eden CHP ilçe başkanı Temel Akkoç konuşmasında derneklerin önemini dile getirirken" Dernekler kendi dünyalarını yaşatmak için kurulursa emeklerine yazık olur , ama kültürlerini başkalarına tanıtıyorsa anlamlı olur, folklorü, mutfağı ile devam ederek örf ve adetlerini tanıtmak amacıyla olursa dernekçilik olur. Hem diğer kültürü tanıyacaksın, kendi kültüründe tanıtacaksın. "diyerek sivil toplum örgütünün ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Gündemi de değerlendiren Temel Akkoç" belediyeyi kazanacağımız dan şüphem yok. Siyaset şu an inanılmaz kirli para ile yapılıyor. Kara para ile haksız kazançlar yapılıyor. Siyasetin geldiği nokta bu. Devlet kaynaklarını futursuz kullanıyorlar. Sebepsiz zenginleşme kaynaksız zenginleşme yapıyorlar. "dedi. 

Heyette yer alan Malatya Anadolu yakası dernek Federasyonu Başkanı Mehmet Taş yaptığı konuşmada "Bizler Malatya  konfederasyonu olarak aldığımız karar gereği nerede bir Malatyalı varsa ona destek vermek adına yanında olacağız" diyerek aday adayı Cengiz Şahin'e sahip çıktıklarına dair açık çek verdi.

Malatya Akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir de "Biz adayımız için Malatyalıların kapısını kapı kapı dolaşacağız" dedi. 

CHP meclis üyesi aday adayı Cengiz Şahin de yaptığı konuşmada " Ülkenin geleceği ,çocuklarımızın geleceği için endişelerim var. Faydalı olacağıma   inanıyor ve düşünüyorum. Bana bir görev verildiğinde başaracağıma inanıyorum"dedi. 

CHP ilçe başkanı Temel Akkoç   ziyarette verilen mesajı anladığını dile getirerek gelen heyete teşekkür etti. 

Heyet kabuluünde CHP Genel Sekreteri Ayşe Metin hazır bulunurken Akçadağ dernek heyetinde Sevim Kılıç, Hasan Gürsoy, Hasan Mersin, Meliha Topuzda yönetim kurulu olarak aday adayına destek vermek amacıyla heyette yerlerini aldılar. 

Malatya Akçadağ heyeti daha sonra Güngören'in en leziz mekanlarından olan Alibey Köfteci tesislerini ziyaret ederek işletme sahibi Nihat Kestaneci tarafından ağırlandı. İşletme içerisinde bulunan tarihi eserleri bizzat inceleyerek geçmişi yad ettiler.