İsmet ALBAYRAK Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Oldu

AHA TEKİRDAĞ-Uzun bir süredir kamuoyunu meşgul eden. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı kim olacak sorusunun cevabı belli oldu.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çorlu ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada,  mevcut ilçe Başkanı İsmet Albayrak ile yola devam edileceğini açıkladı.

  Ak Parti Çorlu İlçe teşkilatının 23 Kasım Pazar günü yapılacak olan 5 Olağan kongresi öncesinde ilçe başkanlığına yeni bir ismin getirileceği ve Ankara’da bu yönde çalışmaların olduğu, birkaç adayın genel merkeze çağrıldığı yönündeki haberler ve yorumlar boşa çıktı. Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çorlu ilçe teşkilatına gelerek kongre öncesinde merak edilen sorunun cevabını bizzat İlçe Başkanı İsmet Albayrak ve yönetiminin olduğu salonda kamu oyu ile paylaştı. Başkan Akçay yaptığı açıklamada; “Yapılan istişareler ve görüşmeler sonunda Ak Parti Çorlu İlçe kongresine mevcut başkanımız İsmet Albayrak ile tek liste ile gidilecektir. Alınan karar doğrultusunda İsmet Başkanımızla yola devam edeceğimizi hepinize açıklamak istiyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım