İsmail Şatıroğlu ; Trabzon'a karşı bir art niyet var

AHA İSTANBUL / Of Kıyıboyu derneği yeni yönetimi kurulan bereket sofrasında gönülleri ağırladı.

Kısa bir süre önce Of Kıyıboyu dernek başkanlık bayrağını Hasan Kolenoğlu'dan devir alan Ali Köseoğlu ve yönetimi Güngören'de bulunan dernek sosyal tesislerinde bereket sofrası kurarak Ahde vefaya teşekkür ettiler. Çok sayıda dernek başkanları ve özel konuklar bu  bereket sofrasında  yerlerini alırlarken Saraçlı köyü dernek başkanı Ahmet Osmanoğlu ve  Oğlu Fatih Osmanoğlu'nun hazırladıkları yöresel yemeklerden, Arpa çorbası, Cumur, Lahana sarma, fasulye turşusu, mısır ekmeği ikram edildi. 

Sofra bereket sofrasında çok özel konuklar arasında Trabzon dernekler federasyonu başkanı İsmail Şatıroğlu,  Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç, Kastamonulular dernek başkanı Murat Kabaoğlu, Erzincanlılar dernek başkanı Bayram Kola, Güngörende bulunan Trabzon dernekleri  bu davette yerlerini alarak  yörenin lezzetine ortak oldular.  

Ev sahibi olan eski dermek başkanı Hasan Kolenoğlu davete katılanlara teşekkür ederken 2016 yılında göreve geldiklerini, 3 yıl hizmet ettiklerini, kendilerinin veda etmediklerini, yeni başkan Ali Köseoğlu'nun her sözü kendisi için emir olduğunu , emir verdiğinde koşa koşa geleceğini sözlerine ekledi. 

Yeni dernek başkanı Ali Köseoğlu'da selamlama konuşmasında derneğin kuruluş tarihini anlattı. Emeği geçen herkesede teşekkür etti.

Trabzon dernekler federasyonu başkanı İsmail Şatıroğlu'da konuşmasında kendilerinin ata topraklarını unutmadıklarını babasının nasihatınıda hatırlatarak herkesin bir veya iki üniversite bitirmelerini nasihat ettiğini dile getirerek Trabzonluların başarıdan başarıya koşması gerektiğini hatırlattı. Balıkesir belediye başkanının Trabzonlularada atıfda bulunarak "Eğer Türkiye'de bir yere gelmek istiyorsan Ya Trabzonlu yada İmam Hatipli olacaksın" sözlerini gündeme alarak  söylenen sözleri kınadığını sözlerini ekledi. Başkan İsmail Şatıroğlu Trabzonluların azimli olduğunu, daha çok başarıya koşulması gerektiği, Asıl meselemin  Trabzon'a karşı art niyet olduğunuda sözlerine ekledi. 

Program sonrası bereket duası yapılırken Toplu çekilen resimlerle bu gece ebedileştirildi.