4. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Çetin Kars Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı

AHA - KARS - 4. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Çetin Özel Güvenlik Şube Müdürü olarak Kars Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı.

Kısa bir süre önce İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Ömür Saka'nın A takımında  görev yapacak olan Ismail Çetin  Kars Güvenlik Şube Müdürü olarak göreve başladı.  Uzun yıllar İstanbul'da görev yapan naifliğiyle gönüllere taht kuran Gönül adamı 4. sınıf emniyet müdürü İsmail Çetin, Kars Emniyet Müdürlüğü'nde Güvenlik Şube Müdürü olarak görevinin yanı sıra Silah ve Patlayıcılar Şube Müdürlüğü'ne de vekaleten görevlendirildi. 

İsmail Çetin Kimdir? 

1992 yılında başladığı meslek hayatına İstanbul'da Çevik Kuvvette başladı. Şişli beşiktaş, Bakırköy,Trafik tescil ve Zeytinburnu emniyet müdürlüğü ve Güngören Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı. Uluslar arası ilişkilerde yüksek lisansını tamamladı. Görev yaptığı yerlerde üstün başarı belgeleri alırken, Uyum yasaları konusunda eğitimli bir isim. Uzun yıllar İstanbul'da görev yaparken son atamayla Kars Emniyet Müdürlüğü'ne ataması yapıldı.

İsmail Çetin Kimdir?

1970 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve orta eğitimini Samsunda tamamladı. Lise öğrenimi İstanbul'da bitirdi. 1992 yılında emniyet teşklatında görev alırken 1999 yılında terfi alarak Çevik kuvvet, Şişli,Beşiktaş, Bayrampaşa, Bakırköy, Trafik tescil, Zeytinburnu emnietinde görev yaptı.İsmail Çetin Evli 3 çocuk babasıdır.