İşin ehli Hüseyin Maden Merter Green Park Otel genel müdürü oldu

AHA İSTANBUL - Turizm sektörünün 35 yıllık üstadı Hüseyin Maden, Merter Green Park Otel'in genel müdürlüğü'ne getirildi.

1985 yılında başladığı turizm hayatında sektörün her kademesinde görev alarak kendini yetiştiren Hüseyin Maden 15 yıllık yöneticilik deneyimini Merter Green Park Otel genel müdürü olarak devam ettiriyor. 35 yıl önce başladığı turizm hizmet sektöründe komilik, servis, mutfak, housekeeping, resepsiyon, satış pazarlama görevlerinde bulunanak kendini çekirdekten yetiştiren genel müdür Hüseyin Maden tecrübelerini ve sektör deneyimlerini Merter Green Park müşterileri için sarf edecek.

Hüseyin Maden kimdir?

1969 doğumlu olup aslen Giresunlu' dur. Eğitimini İstanbul'da tamamladı. 1985 yılında komi olarak başladığı meslekte servis mutfak housekeeping kat hizmetleri resepsiyon satış pazarlama yaptıktan sonra son  15 yılını turizm sektöründe Ağaoğlu şirketler Grubu, Polat renaissance otellerinde yöneticilikten sonra Kısa bir süre önce Merter Green Park otel'de genel müdürü olarak göreve başladı. yiyecek içecek de damak tadını bilen işin ehli olup uluslararası yarışmalarda ekibiyle Türkiye'yi temsil ederek  ödüller aldı. Hüseyin Maden turizm sektörünün dilini bilen adam olup evli 2 çocuk babasıdır.