İş Zekası Nedir? 

İş zekası nedir? Karmaşık verilerin çok daha anlamlı ve kullanılmaya çok daha elverişli bilgiler halinde çevrilmesinde yardımcı, analizlerde çok daha etkili, riskleri azaltıcı bir sistemdir.

İş zekası nedir? Karmaşık verilerin çok daha anlamlı ve kullanılmaya çok daha elverişli bilgiler halinde çevrilmesinde yardımcı, analizlerde çok daha etkili, riskleri azaltıcı bir sistemdir. Hem sağlam hem de güvenilir olması veriler açısından her alanda rapor alma ve karar verme sürecinde olumlu etki sağlar. İş zekası nedirİstenilen anda ve formatta aranılan ya da ihtiyaç duyulan bilgiye eksiksiz ulaşmak demektir. Bu kısa süreli bir zaman dilimini kapsadığından iş yükünde de azalma olacaktır. Üstelik bu kısa sürede ortaya çıkan raporlar da e-posta yoluyla dağıtılma kolaylığına sahiptir.

İş Zekası Sayesinde Ulaşılabilen Kolaylıklar

İş zekası nedir? Sayesinde raporlar rahatlıkla istenilen departmanlara otomatik olarak aktarılabilir. Bütün veriler ortak bir havuz denilen yerde toplanabilir. İstenirse veriler anlık süreçlerle de izlenebilir. Veriler zeka sayesinde güncellenerek görsel ya da rapor haline gelir.

Bu uygulama ile gerek iş, gerek hizmet gerekse müşteri performansı açısından son derece basit işlemlerle çok daha güçlü ve sağlam analizlerle çözüme odaklı iş yapmaya sahip olunacaktır. Detaylı bilgi; https://www.manage.com.tr/