İNVEST BEHÇET ELÇİK; Binler ağlarken keşke kazanmasaydık

İnvest gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Behçet Elçik orta doğudaki savaşı değerlendirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Garimenkul danışmanlığı seköründe hizmet ağını her geçen gün genişleten İnvest gayrimenkul hizmetleri Güngören şubesinde yol haritasını masaya yatırdı. Emlak sektörü ve yaşananları değerlendiren İnvest menkul danışmanlık şirket yönetim kurulu başkanı Behçet Elçik coğrafyamızda yaşanan iç savaşdan dolayı emlak sektörünün çok iyi olduğunu ancak bu savaşın gölgesinde para kazanmanın kendilerini rahatsız ettiğini dile getirdi. Behçet Elçik "Bizler sınırımızda olanlardan olumlu etkileniyoruz. O ülkedeki zenginlerin hepsi yabancıların mülk edinme yasasından faydalanarak buralarda milk alarak duruyorlar. Temennimiz bu acıyı hiç yaşamasaydık. Yüce peygamberimiz, Bir insanın ölümü alemin ölümü demiştir."dedi. 

Güngören'deki İnvest ofisini ziyaretinde Güngören için gözüken emlak potansiyelini değerlendirirkende Behçet Elçik" İlçede yeni yapılanmamıza rağmen sektörde bir durağanlık var.  Kıralıklar az olduğu için talep çok var. Yerinde ve kentsel dönüşüm olması halinde canlanma olacak. Güngören'de kurumsal firma olarak tek İnvest var. İnvest İstanbulda 10 şubesi ile hizmet vermektedir. Yalova ve Tekirdağ şubelerimizde toplam 83 sertifikalı konusunda eğitimli insanlardan oluşan takımımızla sektörde hızla ilerliyoruz."dedi. Güngören İnvest şube koordinatörü Nedret Eke " Emlak yasası meclisde görüşülüyor..Bizler sektörün bir adım ilerisindeyiz. Emlak sektöründe 16 hizmet dalı var iken bizler 20 + 2  diyerek bir adım öndeyiz.Bizler Ekspertiz raporunu ücretsiz yapıyoruz. Aracılık yaptığımızda reklam tanıtım masrafını kendi bütcemizden sağlıyor ve kampanyayı yürütüyoruz."dedi.